X
XLinkedinWhatsAppTelegramTelegram
0
Czytaj ten artykuł w:

333 odwiedza Yangxiang z José Manuelem Sánchezem Vizcaíno

Yangxiang, jeden z 10 najlepszych producentów wieprzowiny w Chinach, dokłada wszelkich starań, aby kontrolować i ograniczać ASF w kraju.

19 lipiec 2019
X
XLinkedinWhatsAppTelegramTelegram
0

W zeszłym tygodniu 333, reprezentowany przez Javiera Lorente, odbył podróż z profesorem Manuelem Sánchezem Vizcaíno do południowych Chin - konkretnie do regionu Guigang w stanie Guangxi - do głównych biur firmy, Yangxiang Co., Ltd. Firma została założona w 1987 r., a następnie w 1998 r. rozpoczął produkcję paszy i produkcję wieprzowiny.

Zespoły techniczne i dyrektorskie uczestniczyły w konferencjach technicznych wraz z profesorem Vizcaíno

Zespoły techniczne i dyrektorskie uczestniczyły w konferencjach technicznych wraz z profesorem Vizcaíno

Od tego czasu firma rozwija się wykładniczo, zawsze działając zgodnie z najwyższymi standardami innowacji technologicznych. Dziś osiągnęli 130 000 loch w produkcji, plasując ich w rankingu 10 najlepszych producentów w Chinach. Jest to pierwsza firma w regionie, która nadal rozwija się dzięki projektom krótkoterminowym i średnioterminowym.

Intensywne dni pracy podczas czterodniowej wizyty.

Intensywne dni pracy podczas czterodniowej wizyty.

Starając się dalej rozwijać i wprowadzać innowacje, pomimo trudnej sytuacji związanej z obecnością ASF w regionie, Yangxiang zaprosił najlepszych specjalistów na świecie, w tym czołowego światowego eksperta w dziedzinie afrykańskiego pomoru świń, aby pomóc krajowi w walce o zapobieganie i kontrolę choroby. Przedstawiciel 333 podróżował z profesorem, a praca do wykonania w tej intensywnej czterodniowej podróży została podzielona na następujące cele.

1. Lepsze zrozumienie globalnej sytuacji ASF, jego mechanizmy i drogi transmisji, wraz z jego symptomami i diagnostyką.
2. Przekazanie doświadczeń z Hiszpanii od profesora o kontroli i ewentualnym zwalczeniu choroby.
3. Pomoc firmom ulepszyć swoje systemy diagnostyczne i zarządzanie laboratorium, wykorzystując w pełni zespół Manuel Sánchez Vizcaíno i ich laboratoria najnowszej generacji.
4. Przejrzyj wszystkie protokoły bezpieczeństwa biologicznego firmy i wskaż obszary, które należy poprawić, a także pracuj nad planami awaryjnymi, jeśli choroba miałaby się zepsuć.

Podczas tej wizyty mieliśmy okazję zobaczyć, jak firma intensywnie pracuje nad codzienną poprawą bezpieczeństwa biologicznego w całej swojej strukturze, koncentrując się na fermach, które odwiedziliśmy. Będziemy rozmawiać o tych gospodarstwach bardziej szczegółowo w następnym artykule.

Zwiedzanie ferm wieloobiektowych

Zwiedzanie ferm wieloobiektowych

Komentarze do artykułu

To miejsce jest przeznaczone do dyskusji między użytkownikami pig333.com a nie do zadawania pytań autorom artykułów
Skomentuj

Dostęp tylko dla użytkowników portalu 3trzy3. Zaloguj się aby dodać komentarz.

Nie jesteś subskrybentem tej zawartości 3trzy3 w 3 minuty

Cotygodniowy newsletter podsumowujący najnowsze informacje z 3trzy3.pl

Zaloguj się i zapisz do subskrypcji

Powiązane produkty w sklepie

Sklep specjalizujący się w branży świń
Doradztwo i serwis techniczny
Ponad 120 marek i producentów
Nie jesteś subskrybentem tej zawartości Najnowsze wiadomości z branży

Newsletter o trzodzie na Twoim mailu

Zaloguj się i zapisz do subskrypcji