X
XLinkedinWhatsAppTelegramTelegram
0
Czytaj ten artykuł w:

333 świętuje 150 000 użytkowników!

Istnieje 150 000 powodów, aby PODZIĘKOWAĆ za bycie częścią największej profesjonalnej społeczności branży trzody chlewnej. Rozwijajmy się dalej!

18 październik 2024
X
XLinkedinWhatsAppTelegramTelegram
0

Mamy teraz 150 000 zarejestrowanych użytkowników na całym świecie! Ten nowy kamień milowy nie byłby możliwy bez każdego z Was - profesjonalistów z branży trzody chlewnej, którzy są częścią naszej globalnej społeczności. DZIĘKUJEMY za zaufanie, dzielenie się wiedzą i pomoc w uczynieniu 333 największą społecznością w branży trzody chlewnej.

Od ponad 25 lat jesteśmy zaangażowani w zapewnianie przestrzeni, która ułatwia dostęp do najlepszej wiedzy technicznej, opartej na współpracy ekspertów i aktywnym udziale społeczności. 333 to nie tylko strona internetowa, to miejsce spotkań, w którym tysiące profesjonalistów z sektora trzody chlewnej wymienia się doświadczeniami, wiedzą i rozwiązaniami.

To osiągnięcie jest powodem do świętowania i patrzenia w przyszłość. Nadal patrzymy w przód z tym samym entuzjazmem i ambicją, które doprowadziły nas tak daleko. W 333 mocno wierzymy, że rozwój naszej społeczności odzwierciedla nasz pozytywny wpływ na branżę trzody chlewnej. Każdy nowy użytkownik wzmacnia nasz cel: jesteśmy zaangażowani w przemysł rolno-spożywczy; chcemy edukować, łączyć i dostarczać wysokiej jakości treści na rynek trzody chlewnej.

Chcemy, abyś był gwiazdą tej uroczystości. Dołącz do nas i aktywnie uczestnicz w tym przełomowym wydarzeniu. Użyj hashtagu #150K333 w mediach społecznościowych i podziel się tym, co 333 oznacza dla Ciebie i jak wpłynęło to na Twoje codzienne życie zawodowe. Twoja historia jest częścią naszej historii!

Jeszcze raz DZIĘKUJEMY za towarzyszenie nam w tej podróży. Rozwijajmy się razem!

Komentarze do artykułu

To miejsce jest przeznaczone do dyskusji między użytkownikami pig333.com a nie do zadawania pytań autorom artykułów
Skomentuj

Dostęp tylko dla użytkowników portalu 3trzy3. Zaloguj się aby dodać komentarz.

Nie jesteś subskrybentem tej zawartości Najnowsze wiadomości z branży

Newsletter o trzodzie na Twoim mailu

Zaloguj się i zapisz do subskrypcji

Powiązane artykuły

Nie jesteś subskrybentem tej zawartości Najnowsze wiadomości z branży

Newsletter o trzodzie na Twoim mailu

Zaloguj się i zapisz do subskrypcji