X
XLinkedinWhatsAppTelegramTelegram
0
1
Czytaj ten artykuł w:

Świętowanie 25-lecia!

Pig333 świętuje w tym roku bardzo ważny kamień milowy: 25 lat zaangażowania w branży trzody chlewnej jako referencyjnej strony internetowej.

4 kwiecień 2023
X
XLinkedinWhatsAppTelegramTelegram
0
1

4 kwietnia 1998 roku rozpoczęła się historia Pig333. Dwadzieścia pięć lat temu narodziła się edycja hiszpańska i od tego czasu wciąż się rozwijamy. Obecnie Pig333 jest dostępny w języku hiszpańskim (z wydaniami dla Hiszpanii, Meksyku, Argentyny i reszty Ameryki Łacińskiej), angielskim, francuskim, włoskim, portugalskim (z oddzielnymi wydaniami w Brazylii i Portugalii), niemieckim, polskim, rosyjskim, chińskim i wietnamskim.

Z biegiem lat staliśmy się stroną referencyjną dla branży trzody chlewnej. Oprócz szerokiej gamy wysokiej jakości, oryginalnych i niezależnych treści technicznych (ponad 4000 artykułów od ponad 1000 autorów), dostrzegamy znaczenie rynków z całą sekcją poświęconą cenom świń i surowców z rynków na całym świecie oraz artykułami z opiniami prawdziwych ekspertów w dziedzinie ekonomii produkcji trzody chlewnej. Informujemy również o bieżących wydarzeniach za pomocą codziennych wiadomości i oferujemy różne narzędzia i kalkulatory, które pomagają w codziennym podejmowaniu decyzji w gospodarstwie.

W ciągu ostatnich 25 lat zbudowaliśmy największą na świecie społeczność profesjonalistów w dziedzinie trzody chlewnej, z ponad 120 000 zarejestrowanych użytkowników, którzy mogą wchodzić w interakcje w naszej własnej sieci społecznościowej.

To nie wszystko. W tym czasie uruchomiliśmy sklep internetowy (333shop) dostępny w kilku językach, dział szkoleń online (333Academy) oraz dział planowania wydarzeń, zarówno tych na żywo, jak i internetowych.

Bardzo dziękujemy wszystkim współpracownikom i autorom za wsparcie oraz wszystkim użytkownikom za zaufanie przez te wszystkie lata! Kontynuujemy pracę i rozwój z entuzjazmem, aby służyć społeczności profesjonalistów w branży trzody chlewnej.

Komentarze do artykułu

To miejsce jest przeznaczone do dyskusji między użytkownikami pig333.com a nie do zadawania pytań autorom artykułów
Skomentuj

Dostęp tylko dla użytkowników portalu 3trzy3. Zaloguj się aby dodać komentarz.

Nie jesteś subskrybentem tej zawartości Najnowsze wiadomości z branży

Newsletter o trzodzie na Twoim mailu

Zaloguj się i zapisz do subskrypcji

Powiązane artykuły

Nie jesteś subskrybentem tej zawartości Najnowsze wiadomości z branży

Newsletter o trzodzie na Twoim mailu

Zaloguj się i zapisz do subskrypcji