X
XLinkedinWhatsAppTelegramTelegram
0
Czytaj ten artykuł w:

Wyniki ankiety: "Co myślisz o 333?"

Odpowiedzi na ankietę dotyczącą 333 były ogólnie bardzo pozytywne i odzwierciedlały wysoki poziom satysfakcji.

12 luty 2021
X
XLinkedinWhatsAppTelegramTelegram
0

W grudniu 333 przeprowadziła krótką ankietę, aby poznać opinię naszych użytkowników. W sumie wzięło w niej udział 464 użytkowników z 55 krajów. Teraz, gdy badanie zostało zakończone, z przyjemnością informujemy, że ogólnie odpowiedzi były bardzo pozytywne i odzwierciedlały wysoki stopień zadowolenia.

Ogólnie rzecz biorąc, wszyscy ankietowani użytkownicy uważają, że informacje oferowane przez 333 „zawsze” lub „prawie zawsze” spełniają ich oczekiwania, i oceniają długość i poziom techniczny publikowanych przez nas artykułów jako odpowiednie.

Innym ważnym aspektem, na który należy zwrócić uwagę, są dobre opinie otrzymane na temat naszych sekcji cen świń i danych dotyczących produkcji trzody chlewnej. Większość odpowiedzi potwierdza, że ​​sekcje te są bardzo przydatne i łatwe do zrozumienia dzięki temu, że dane można wizualizować w różnych formatach graficznych, które pozwalają na obrazowanie i porównanie wielu krajów i okresów.

Wreszcie, w ramach podziękowania za wypełnienie ankiety, wśród uczestników rozlosowano produkty 333.

Po 22 latach online i ponad 100 000 zarejestrowanych użytkowników nieustannie pracujemy nad ulepszaniem naszych treści i oferowaniem Wam najlepszych doświadczeń!

Odpowiedzi na pytanie: czy informacje, które oferuje 333, spełniają Twoje oczekiwania?

Odpowiedzi na pytanie: czy informacje, które oferuje 333, spełniają Twoje oczekiwania?

Komentarze do artykułu

To miejsce jest przeznaczone do dyskusji między użytkownikami pig333.com a nie do zadawania pytań autorom artykułów
Skomentuj

Dostęp tylko dla użytkowników portalu 3trzy3. Zaloguj się aby dodać komentarz.

Nie jesteś subskrybentem tej zawartości Najnowsze wiadomości z branży

Newsletter o trzodzie na Twoim mailu

Zaloguj się i zapisz do subskrypcji

Nie jesteś subskrybentem tej zawartości Najnowsze wiadomości z branży

Newsletter o trzodzie na Twoim mailu

Zaloguj się i zapisz do subskrypcji