Alfonso Ferrer Yus

Cargill - Hiszpania Autor

Dyplom z medycyny weterynaryjnej na Uniwersytecie w Saragossie.

Ma ponad dwudziestoletnie doświadczenie w branży trzody chlewnej, w produkcji pasz i firmach produkujących świnie, Coop. de Almudevar i Ars Alendi, obie w prowincji Huesca, z obowiązkami w zakresie zakupów, żywienia i technicznego zarządzania gospodarstwami. Przez ostatnie cztery lata był kierownikiem technicznym ds. trzody chlewnej w dziale żywienia zwierząt firmy Cargill.

Członek Stowarzyszenia Weterynarzy Świń Aragonii (AVPA) od 2014 roku.

Zaktualizowane CV 01-kwi-2024

TwitterLinkedinTelegramTelegram
polubieniakomentarze
udostępnij
Moje ulubione

Witamy na 333

Nawiązuj kontakty, dziel z innymi i wchodź w interakcje z największą społecznością profesjonalistów w branży trzody chlewnej.

Świętujemy 155816 użytkowników na 333!

Zarejestruj sięJesteś już użytkownikiem?
Polecane konta
3trzy3

3trzy3

Firma - Polska