Carlo Lasagna

Martini SpA - Włochy Autor

Carlo Lasagna ukończył studia na Wydziale Medycyny Weterynaryjnej na Uniwersytecie w Bolonii w 1985 roku. W kolejnym roku objął funkcję kierownika fermy trzody chlewnej. Dwuletni okres sprawowania tej funkcji uważa za szczególnie ważny ze względu na ogrom wiedzy zdobytej od praktyków i godziny obserwacji świń. W1987 roku objął stanowisko lekarza weternarii w Technical Service firmy genetycznej UPB. W kolejnym roku zmienił miejsce pracy na NPD. Od 1995 roku kiedy PIC zakupił NPD rozpoczął pracę w znacznie większej piramidzie produkcyjnej, którą kontunuował do 2000 roku. Następnie został zatrudniony jako Veterinary Technical Director w Martini SpA, zintegrowanym systemie posiadającym 20000 loch, gdzie pracuje do dziś.

Jest członkiem wielu międzynarodowych organizacji, współpracuje z firmami farmaceitycznymi i wielokrotnie wykładał na konferencjach we Włoszech i za granicą.

Określa siebie jako "Production Vet": specjalista do spraw produkcji ze dyplomem lekarza weterynarii.

Zaktualizowane CV 31-gru-2012

TwitterLinkedinTelegramTelegram
polubienia2 Komentarze
udostępnij
Moje ulubione
18-cze-20133trzy3The author response: 1. I agree that Amoxycillin gets intestinal flora worse, this is why ZnO and Colistine had been added simultaneously.
2. Acid in drinking water: the feed contained 1% Formic Acid that is quite strong prevention.
3. Drinking water for therapy: the pigs were so depressed by toxemia that were not drinking nor eating at all . Only a sugar/mineral/vitamin solution (liquid nutrition) helped the piglets to recover.

Witamy na 333

Nawiązuj kontakty, dziel z innymi i wchodź w interakcje z największą społecznością profesjonalistów w branży trzody chlewnej.

Świętujemy 153641 użytkowników na 333!

Zarejestruj sięJesteś już użytkownikiem?
Polecane konta
3trzy3

3trzy3

Firma - Polska