Carlos Piñeiro

ADA - Animal Data Analytics - Hiszpania Autor

Carlos Piñeiro ukończył studia weterynaryjne w Complutense University of Madrid (1987r.). Jest specjalistą w zakresie Oceny Wpływu Środowiska, a studia sepcjalizacyjne ukończył na Polytechnic University of Madrid (1998r.). Ukończył także Advanced Studies z zakresu produkcji zwierzęcej na Polytechnic University of Madrid (2001)r., a także European College of Porcine Health Management (2009r.).

Pracował w Sánchez Romero Carvajal jako przedstawiciel produktów najwyższej jakości (1989r.). Od 1991r. pracuje dla  Proinserga. S.A, na początku jako regionalny lekarz weterynarii (około 10,000 loch w 30 fermach), następnie rozwijał różne obowiązki w zakresie żywienia i pasz, zarządzania i analizie danych i sztucznej inseminacji , a następnie  przejął dział badawczo-rozwojowy, utworzony w 1996 r. i rozwijany do roku 2000r.

Następnie utworzono ADA - Animal Data Analytics (PigCHAMP Pro Europa), firma powiązana z grupą, w której uczestniczył jako partner założycielski.

Od 2007 roku ADA - Animal Data Analytics (PigCHAMP Pro Europa) zamieniła się w całkowicie niezależną firmę, a od tego momentu Carlos jest jej menedżerem i głównym akcjonariuszem. Obecne linie biznesowe to badania, w drodze porozumienia, dla firm, działających jako CRO (organizacja badań kontraktowych); rozwój krajowych i międzynarodowych projektów badawczo-rozwojowych (CDTI, EUREKA, IBEROEKA, EUROSTARS, LIFE + i programy ramowe UE); doradztwo w zakresie zarządzania danymi i wykorzystywania informacji w przedsiębiorstwach sektora spożywczego i rolnego; oraz służby weterynaryjne wspierające produkcję i zdrowie.

Zaktualizowane CV 24-gru-2012

TwitterLinkedinTelegramTelegram
polubieniakomentarze
udostępnij
Moje ulubione
TwitterLinkedinTelegramTelegram
polubieniakomentarze
udostępnij
Moje ulubione
TwitterLinkedinTelegramTelegram
polubieniakomentarze
udostępnij
Moje ulubione
TwitterLinkedinTelegramTelegram
polubieniakomentarze
udostępnij
Moje ulubione
TwitterLinkedinTelegramTelegram
1 polubieniakomentarze
udostępnij
Moje ulubione
TwitterLinkedinTelegramTelegram
1 polubieniakomentarze
udostępnij
Moje ulubione
TwitterLinkedinTelegramTelegram
polubieniakomentarze
udostępnij
Moje ulubione
TwitterLinkedinTelegramTelegram
polubieniakomentarze
udostępnij
Moje ulubione
TwitterLinkedinTelegramTelegram
polubieniakomentarze
udostępnij
Moje ulubione
TwitterLinkedinTelegramTelegram
1 polubienia1 Komentarze
udostępnij
Moje ulubione
03-lis-2021cezary.pawlowsksa tez bardzo powazne błędy w bioasekuracji zewnętrznej polegające na stosowaniu środków dezynfekcyjnych które nie działaja w niskich temperaturach (poniżej 10C) i maja długi czas kontaktu, następna kwestia to niezabezpieczone maty i baseny na wejściach/wjazdach, nieumyte obuwie i pojazdy przed wjazdem na maty itp itd, polecam webinar na Farmerze o skutecznej bioasekuracji w ASF
TwitterLinkedinTelegramTelegram
polubieniakomentarze
udostępnij
Moje ulubione
TwitterLinkedinTelegramTelegram
polubieniakomentarze
udostępnij
Moje ulubione
TwitterLinkedinTelegramTelegram
polubieniakomentarze
udostępnij
Moje ulubione
TwitterLinkedinTelegramTelegram
1 polubieniakomentarze
udostępnij
Moje ulubione
TwitterLinkedinTelegramTelegram
1 polubieniakomentarze
udostępnij
Moje ulubione
TwitterLinkedinTelegramTelegram
1 polubieniakomentarze
udostępnij
Moje ulubione

Witamy na 333

Nawiązuj kontakty, dziel z innymi i wchodź w interakcje z największą społecznością profesjonalistów w branży trzody chlewnej.

Świętujemy 156162 użytkowników na 333!

Zarejestruj sięJesteś już użytkownikiem?
Polecane konta
3trzy3

3trzy3

Firma - Polska