Wiadomości, wydarzenia i raporty z najważniejszych zdarzeń w branży trzody chlewnej.
Kalendarz zawiera wszystkie wydarzenia dotyczące sektora produkcji świń. Informacje mogą być sortowane w celu ułatwienia wyszukiwania niezbędnych informacji
Cotygodniowy newsletter podsumowujący najnowsze informacje z 3trzy3.pl
Newsletter o trzodzie na Twoim mailu
Zdrowie świń: wiadomości i artykuły o PRRS, PCV2, bioasekuracji, itp., przewodnik po chorobach świń, atlas patologii, przypadki kliniczne…
Obrazowy i praktyczny przewodnik krok po kroku, jak przeprowadzić badanie sekcyjne świni.
Wszystkie informacje na temat afrykańskiego pomoru świń (ASF) na 3trzy3, a także linki zewnętrzne.
Opis najważniejszych chorób świń
Zdjęcia najważniejszych chorób świń
Narzędzie do diagnozowania chorób świń
Kalkulator do obliczania ilości leku do podawania w wodzie do picia.
Cotygodniowy newsletter podsumowujący najnowsze informacje z 3trzy3.pl
Ceny świń w poszczególnych krajach. Produkcja i handel wieprzowiną. Wiadomości dotyczące rynku świń i surowców.
Aktualne ceny świń. Tu możesz znaleźć ceny świń z ponad 20 krajów Europy, Ameryki i Azji.
Dane liczbowe i tendencje w zakresie liczebności trzody chlewnej, produkcji wieprzowiny, rynek wieprzowiny itp.
Globalne dane dotyczące produkcji i handlu dla najważniejszych surowców
Cotygodniowy newsletter podsumowujący najnowsze informacje z 3trzy3.pl
Artykuły dotyczące pasz i żywienia, opis surowców i dodatków do pasz dla trzody chlewnej. Ceny surowców.
Globalne dane dotyczące produkcji i handlu dla najważniejszych surowców
Użyj tego narzędzia do zdiagnozowania problemów z współczynnikiem konwersji paszy. Kliknij na schemat blokowy lub na przyciski w tekście, aby poruszać się po różnych częściach narzędzia.
Comiesięczny newsletter z najnowszymi postępami w żywieniu świń
Artykuły dotyczące genetyki i rozrodu: doskonalenie genetyczne, genomika, sztuczna inseminacja, stosowanie hormonów.
Narzędzie do obliczania współczynnika remontu stada podstawowego.
Cotygodniowy newsletter podsumowujący najnowsze informacje z 3trzy3.pl
Zarządzanie fermą świń, planowanie pracy w każdym z etapów produkcji: zarządzanie na sektorze loch ciężarnych, porodowym, prosiąt odsadzonych i tuczników.
Narzędzie do obliczania współczynnika remontu stada podstawowego.
Cotygodniowy newsletter podsumowujący najnowsze informacje z 3trzy3.pl
Pomieszczenia i sprzęt do hodowli świń: zaprojektowanie pomieszczeń, kontrola środowiska, systemy karmienia itp.
Cotygodniowy newsletter podsumowujący najnowsze informacje z 3trzy3.pl
To co różni nas od innych profili o podobnym profilu to wysoka jakość i niezależność publikowanych materiałów. Poznaj naszych autorów.
Carlos Piñeiro ukończył studia weterynaryjne w Complutense University of Madrid (1987r.). Jest specjalistą w zakresie Oceny Wpływu Środowiska, a studia sepcjalizacyjne ukończył na Polytechnic University of Madrid (1998r.). Ukończył także Advanced Studies z zakresu produkcji zwierzęcej na Polytechnic University of Madrid (2001)r., a także European College of Porcine Health Management (2009r.).
Pracował w Sánchez Romero Carvajal jako przedstawiciel produktów najwyższej jakości (1989r.). Od 1991r. pracuje dla Proinserga. S.A, na początku jako regionalny lekarz weterynarii (około 10,000 loch w 30 fermach), następnie rozwijał różne obowiązki w zakresie żywienia i pasz, zarządzania i analizie danych i sztucznej inseminacji , a następnie przejął dział badawczo-rozwojowy, utworzony w 1996 r. i rozwijany do roku 2000r.
Następnie utworzono ADA - Animal Data Analytics (PigCHAMP Pro Europa), firma powiązana z grupą, w której uczestniczył jako partner założycielski.
Od 2007 roku ADA - Animal Data Analytics (PigCHAMP Pro Europa) zamieniła się w całkowicie niezależną firmę, a od tego momentu Carlos jest jej menedżerem i głównym akcjonariuszem. Obecne linie biznesowe to badania, w drodze porozumienia, dla firm, działających jako CRO (organizacja badań kontraktowych); rozwój krajowych i międzynarodowych projektów badawczo-rozwojowych (CDTI, EUREKA, IBEROEKA, EUROSTARS, LIFE + i programy ramowe UE); doradztwo w zakresie zarządzania danymi i wykorzystywania informacji w przedsiębiorstwach sektora spożywczego i rolnego; oraz służby weterynaryjne wspierające produkcję i zdrowie.
Zaktualizowane CV 24-gru-2012
Witamy na 333
Nawiązuj kontakty, dziel z innymi i wchodź w interakcje z największą społecznością profesjonalistów w branży trzody chlewnej.
Świętujemy 155846 użytkowników na 333!
Zarejestruj sięJesteś już użytkownikiem?