Wiadomości, wydarzenia i raporty z najważniejszych zdarzeń w branży trzody chlewnej.
Kalendarz zawiera wszystkie wydarzenia dotyczące sektora produkcji świń. Informacje mogą być sortowane w celu ułatwienia wyszukiwania niezbędnych informacji
Cotygodniowy newsletter podsumowujący najnowsze informacje z 3trzy3.pl
Newsletter o trzodzie na Twoim mailu
Zdrowie świń: wiadomości i artykuły o PRRS, PCV2, bioasekuracji, itp., przewodnik po chorobach świń, atlas patologii, przypadki kliniczne…
Obrazowy i praktyczny przewodnik krok po kroku, jak przeprowadzić badanie sekcyjne świni.
Wszystkie informacje na temat afrykańskiego pomoru świń (ASF) na 3trzy3, a także linki zewnętrzne.
Opis najważniejszych chorób świń
Zdjęcia najważniejszych chorób świń
Narzędzie do diagnozowania chorób świń
Kalkulator do obliczania ilości leku do podawania w wodzie do picia.
Cotygodniowy newsletter podsumowujący najnowsze informacje z 3trzy3.pl
Ceny świń w poszczególnych krajach. Produkcja i handel wieprzowiną. Wiadomości dotyczące rynku świń i surowców.
Aktualne ceny świń. Tu możesz znaleźć ceny świń z ponad 20 krajów Europy, Ameryki i Azji.
Dane liczbowe i tendencje w zakresie liczebności trzody chlewnej, produkcji wieprzowiny, rynek wieprzowiny itp.
Globalne dane dotyczące produkcji i handlu dla najważniejszych surowców
Cotygodniowy newsletter podsumowujący najnowsze informacje z 3trzy3.pl
Artykuły dotyczące pasz i żywienia, opis surowców i dodatków do pasz dla trzody chlewnej. Ceny surowców.
Globalne dane dotyczące produkcji i handlu dla najważniejszych surowców
Użyj tego narzędzia do zdiagnozowania problemów z współczynnikiem konwersji paszy. Kliknij na schemat blokowy lub na przyciski w tekście, aby poruszać się po różnych częściach narzędzia.
Comiesięczny newsletter z najnowszymi postępami w żywieniu świń
Artykuły dotyczące genetyki i rozrodu: doskonalenie genetyczne, genomika, sztuczna inseminacja, stosowanie hormonów.
Narzędzie do obliczania współczynnika remontu stada podstawowego.
Cotygodniowy newsletter podsumowujący najnowsze informacje z 3trzy3.pl
Zarządzanie fermą świń, planowanie pracy w każdym z etapów produkcji: zarządzanie na sektorze loch ciężarnych, porodowym, prosiąt odsadzonych i tuczników.
Narzędzie do obliczania współczynnika remontu stada podstawowego.
Cotygodniowy newsletter podsumowujący najnowsze informacje z 3trzy3.pl
Pomieszczenia i sprzęt do hodowli świń: zaprojektowanie pomieszczeń, kontrola środowiska, systemy karmienia itp.
Cotygodniowy newsletter podsumowujący najnowsze informacje z 3trzy3.pl
To co różni nas od innych profili o podobnym profilu to wysoka jakość i niezależność publikowanych materiałów. Poznaj naszych autorów.
Urodził się 7 lipca 1953 r. w Cassà de la Selva (Girona).
Jest inżynierem techniki rolniczej (dyplom technika uzyskał w 1973 r. w Szkole w Barcelonie), choć nigdy nie pracował w tym charakterze.
Guillem Burset rozpoczął swoją drogę zawodową jako kierownik w firmie Jaume Abras, S.A. (masarnia mięsa wieprzowego), gdzie pozostał od 1977 do 1989 roku. W tym czasie został wybrany na prezydenta FECIC (Katalońskiej Federacji Przemysłu Mięsnego), pełniąc tę funkcję od 1986 do 1989 roku.
W 1990 r. pracował jako kierownik w hiszpańskim przedstawicielstwie międzynarodowej duńskiej firmy ESS-FOOD, która w tamtym czasie była pierwszą firmą handlującą wieprzowiną na świecie. W ESS-FOOD Hiszpania pozostał do grudnia 1993 roku.
W 1994 r. został wspólnikiem-założycielem firmy Grup Unexporc, S.A., która powstała w celu eksportu hiszpańskiej wieprzowiny. Grup Unexporc, S.A. jest jednym z liderów w tej działalności, w oparciu o produkcję jej głównych udziałowców: Cárnica Batallé i Matadero Frigorífico Avinyó.
W 2005 r. Guillem Burset opuścił Grup Unexporc, S.A., aby stworzyć własną firmę zajmującą się międzynarodowym handlem wieprzowiną.
W trakcie swojej kariery zawodowej uczestniczył w wielu kongresach jako prelegent, zawsze mówiąc o światowym handlu wieprzowiną (Pfizer Forum, UAB, Europorc...).
Guillem Burset jest entuzjastą szachów.
Zaktualizowane CV 03-paź-2013
Witamy na 333
Nawiązuj kontakty, dziel z innymi i wchodź w interakcje z największą społecznością profesjonalistów w branży trzody chlewnej.
Świętujemy 155879 użytkowników na 333!
Zarejestruj sięJesteś już użytkownikiem?