James F. Lowe

University of Illinois - USA Autor

Lowe jest absolwentem University of Illinois, College of Veterinary Medicine w 1994 r., Ukończył Executive Veterinary Program in Swine Health na University of Illinois w 2000 r. Uzyskał tytuł Master of Science w zakresie zarządzania chorobami zakaźnymi w 2004 r., a w 2012 r. uzyskał certyfikat Food Animal Practice przez American Board of Veterinary Practitioners.

Obecnie jest profesorem nadzwyczajnym i kierownikiem Sekcji Zintegrowanych Systemów Zarządzania Żywnością dla Zwierząt na Wydziale Weterynaryjnej Medycyny Klinicznej oraz Dyrektorem i-Learning Centre dla edukacji weterynaryjnej online w College of Veterinary Medicine na University of Illinois i ma stanowisko adiunkta na Wydziale Medycyny Diagnostycznej / Patobiologii w College of Veterinary Medicine na Kansas State University.

Jest również partnerem w firmie doradczej, która współpracuje z globalnymi producentami wieprzowiny i wołowiny, pakowaczami, detalistami żywności, sieciami restauracji i wszystkimi głównymi międzynarodowymi dostawcami produktów zdrowotnych dla zwierząt.

Zaktualizowane CV 07-lip-2020

TwitterLinkedinTelegramTelegram
polubieniakomentarze
udostępnij
Moje ulubione
TwitterLinkedinTelegramTelegram
polubieniakomentarze
udostępnij
Moje ulubione
TwitterLinkedinTelegramTelegram
Schemat 1: Przykładowa oś czasu obrazująca proces eliminacji PRRS modelem ZZW.

Eliminacja PRRS ze stada loch

Istnieją trzy potencjalne opcje ustabilizowania stada loch po wybuchu PRRS, których skuteczność potwierdzono wielokrotnie. Ich koszty i ryzyko są różne a każdy nowy przypadek wymaga odrębnej analizy co do optymalnej drogi postępowania.

polubieniakomentarze
udostępnij
Moje ulubione

Witamy na 333

Nawiązuj kontakty, dziel z innymi i wchodź w interakcje z największą społecznością profesjonalistów w branży trzody chlewnej.

Świętujemy 151992 użytkowników na 333!

Zarejestruj sięJesteś już użytkownikiem?
Polecane konta
3trzy3

3trzy3

Firma - Polska
Tonisity PL

Tonisity PL

Firma - Irlandia