Ko Heng-Lun

UAB - Hiszpania Autor

Heng-Lun uzyskała tytuł licencjata zootechniki i technologii na National Taiwan University (NTU). Następnie studiowała, aby uzyskać wspólny tytuł magisterski Erasmus Mundus, Food of Life i uzyskała tytuł magistra nauk o zwierzętach na Szwedzkim Uniwersytecie Nauk Rolniczych (SLU) oraz tytuł magistra w dziedzinie produktów żywnościowych pochodzenia zwierzęcego na Uniwersytecie Autonomicznym w Barcelonie (UAB). Obecnie jest doktorantką na UAB pod kierunkiem prof. Xaviera Manteca i dr. Pol Lloncha. Jej badania doktoranckie koncentrują się na alternatywnych warunkach mieszkaniowych w celu poprawy wydajności i dobrostanu loch i prosiąt.

Zaktualizowane CV 11-maj-2020

TwitterLinkedinTelegramTelegram
polubieniakomentarze
udostępnij
Moje ulubione

Witamy na 333

Nawiązuj kontakty, dziel z innymi i wchodź w interakcje z największą społecznością profesjonalistów w branży trzody chlewnej.

Świętujemy 155815 użytkowników na 333!

Zarejestruj sięJesteś już użytkownikiem?
Polecane konta
3trzy3

3trzy3

Firma - Polska