Receptura ma znaczenie: Emisje gazów z młóta browarniczego i gnojowicy
Włączenie suszonego młóta browarnianego do paszy nie tylko dostarcza białka, ale może zmniejszyć wpływ gnojowicy na środowisko.
Wiadomości, wydarzenia i raporty z najważniejszych zdarzeń w branży trzody chlewnej.
Kalendarz zawiera wszystkie wydarzenia dotyczące sektora produkcji świń. Informacje mogą być sortowane w celu ułatwienia wyszukiwania niezbędnych informacji
Zdrowie świń: wiadomości i artykuły o PRRS, PCV2, bioasekuracji, itp., przewodnik po chorobach świń, atlas patologii, przypadki kliniczne…
Wszystkie informacje na temat afrykańskiego pomoru świń (ASF) na 3trzy3, a także linki zewnętrzne.
Opis najważniejszych chorób świń
Zdjęcia najważniejszych chorób świń
Narzędzie do diagnozowania chorób świń
Kalkulator do obliczania ilości leku do podawania w wodzie do picia.
Ceny świń w poszczególnych krajach. Produkcja i handel wieprzowiną. Wiadomości dotyczące rynku świń i surowców.
Aktualne ceny świń. Tu możesz znaleźć ceny świń z ponad 20 krajów Europy, Ameryki i Azji.
Dane liczbowe i tendencje w zakresie liczebności trzody chlewnej, produkcji wieprzowiny, rynek wieprzowiny itp.
Globalne dane dotyczące produkcji i handlu dla najważniejszych surowców
Artykuły dotyczące pasz i żywienia, opis surowców i dodatków do pasz dla trzody chlewnej. Ceny surowców.
Globalne dane dotyczące produkcji i handlu dla najważniejszych surowców
Użyj tego narzędzia do zdiagnozowania problemów z współczynnikiem konwersji paszy. Kliknij na schemat blokowy lub na przyciski w tekście, aby poruszać się po różnych częściach narzędzia.
Artykuły dotyczące genetyki i rozrodu: doskonalenie genetyczne, genomika, sztuczna inseminacja, stosowanie hormonów.
Narzędzie do obliczania współczynnika remontu stada podstawowego.
Zarządzanie fermą świń, planowanie pracy w każdym z etapów produkcji: zarządzanie na sektorze loch ciężarnych, porodowym, prosiąt odsadzonych i tuczników.
Narzędzie do obliczania współczynnika remontu stada podstawowego.
Pomieszczenia i sprzęt do hodowli świń: zaprojektowanie pomieszczeń, kontrola środowiska, systemy karmienia itp.
To co różni nas od innych profili o podobnym profilu to wysoka jakość i niezależność publikowanych materiałów. Poznaj naszych autorów.
Profesor uniwersytecki. Swoje badania koncentruje na dziedzinie zwierząt gospodarskich i środowiska. Pracuje zarówno w ramach konkurencyjnych projektów badawczych, jak i umów z firmami i administracją. Jego najnowsze badania koncentrują się na wykorzystaniu precyzyjnej hodowli i chowu do monitorowania środowiska w produkcji różnych gatunków. Opublikował ponad 50 artykułów w prestiżowych międzynarodowych czasopismach i regularnie uczestniczy w krajowych i międzynarodowych kongresach w swojej dziedzinie. W latach 2017-2022 był koordynatorem sieci REMEDIA (sieć naukowa na rzecz łagodzenia zmian klimatu w sektorze rolno-leśnym). Współpracuje z naukowcami z wiodących krajowych i międzynarodowych ośrodków zajmujących się hodowlą zwierząt i środowiskiem. Obecnie jest dyrektorem Instytutu Nauk o Zwierzętach i Technologii (ICTA) Politechniki w Walencji.
Zaktualizowane CV 28-gru-2023
Włączenie suszonego młóta browarnianego do paszy nie tylko dostarcza białka, ale może zmniejszyć wpływ gnojowicy na środowisko.
Witamy na 333
Nawiązuj kontakty, dziel z innymi i wchodź w interakcje z największą społecznością profesjonalistów w branży trzody chlewnej.
Świętujemy 151736 użytkowników na 333!
Zarejestruj sięJesteś już użytkownikiem?