Nie jesteś subskrybentem tej zawartości 3trzy3 w 3 minuty

Cotygodniowy newsletter podsumowujący najnowsze informacje z 3trzy3.pl

Zaloguj się i zapisz do subskrypcji

Streszczenia - Genetyka i rozród

Czas od ostatniej inseminacji do uboju: praktyczne przyczyny uboju i korelacja z długością życia

20-kwi-2016
IL2C jest cechą dziedziczną i lochy, które są poddane ubojowi w klasie uboju z przyczyn produkcyjnych uzyskały średnio najwyższy wynik jeśli chodzi o liczbę przebytych porodów i miały najdłuższy IL2C. Badanie to wykazało, że potencjalnie można selekcjonować zwierzęta pod tym względem w porównaniu do loch poddawanych ubojowi z innych badanych przyczyn.

Witamy na 333

Nawiązuj kontakty, dziel z innymi i wchodź w interakcje z największą społecznością profesjonalistów w branży trzody chlewnej.

Świętujemy 156400 użytkowników na 333!

Zarejestruj sięJesteś już użytkownikiem?

Ustalenie zapotrzebowania na witaminę D u świń

19-mar-2014
Zawartość witaminy na poziomie ≥ 800 IU / kg w paszy wykazała korzystny wpływ na zwierzęta hodowlane pod względem zawartości mineralnej kości i ich wytrzymałości, zmniejszenia liczby martwo urodzonych prosiąt, a także większe stężenie witaminy D w porównaniu do żywienia paszą zawierającą 200 IU / kg.

+ polubienia

    Dane dotyczące produkcji trzody chlewnej

    Dane liczbowe i tendencje w zakresie liczebności trzody chlewnej, produkcji wieprzowiny, rynek wieprzowiny itp.

    wejdź

    Nie jesteś subskrybentem tej zawartości 3trzy3 w 3 minuty

    Cotygodniowy newsletter podsumowujący najnowsze informacje z 3trzy3.pl

    Zaloguj się i zapisz do subskrypcji