Kalendarz

Bezpieczeństwo żywności - Konferencja Związku Polskie Mięso

15-gru-2022
onlinePolska
Bezpieczeństwo żywności - nadzór, podział kompetencji oraz wymiana doświadczeń we współpracy pomiędzy służbami weterynaryjnymi a branżą mięsną

Konferencja będzie miała formę ON-LINE. W konferencji udział wezmą przedstawicieli Głównego Inspektoratu Weterynarii, Wojewódzkich i Powiatowych Inspektoratów Weterynarii wraz z Pawłem Niemczukiem i Krzysztofa Jażdżewskim. Swój udział potwierdzili również dr Jerzego Plewy – wieloletni Dyrektor Generalny w Komisji Europejskiej, (DG) ds. Rolnictwa i Rozwoju Wsi, Prof. Zygmunt Pejsak, dr Mark Balcerak z SGGW oraz Pani Karolina Maciorowska z Vestin Agro Consulting

Nie jesteś subskrybentem tej zawartości Wiadomości z branży

Newsletter o trzodzie na Twoim mailu

Zaloguj się i zapisz do subskrypcji