Dziesięć lat ASF w Polsce: czego się nauczyliśmy?
Czynnik ludzki: czy jesteśmy gotowi wyeliminować PRRS?
ASF - Czego możemy nauczyć się od Sardynii?
Przypadek kliniczny: wrzody żołądka i przełyku u świń z powodu alkaloidozy pirolizydynowej
Śmiertelność loch: kiedy i gdzie? (2/2)
Śmiertelność loch. Jak i kto? (1/2)
Przypadek kliniczny - depopulacja: Jaką bolączką są paciorkowce!
Sztuczna inteligencja w branży trzody chlewnej: nieunikniona teraźniejszość
Wpływ suszenia i ogrzewania prosiąt przy porodzie na śmiertelność przedodsadzeniową
Obalanie mitów na temat bioasekuracji na fermach świń
Wpływ wycofania antybiotykoterapii okołoporodowej u prosiąt
Brak dyzenterii świń? Wyzwania związane z obecnością łagodnych szczepów Brachyspira hyodysenteriae
Jaki jest najlepszy wiek odsadzenia prosiąt?
Film o ssaniu dzielonym: znaczenie pierwszych godzin
Zwalczanie PRRS poprzez kontrolę procesów chorobowych przewodu pokarmowego
Odsadzanie: pierwsze godziny po przybyciu
Zwiększony współczynnik konwersji paszy i śmiertelność z pogorszeniem wzrostu
Odsadzenie: znaczenie tego procesu
Getahwirus (GETV), pojawiająca się arbowirusowa przyczyna strat w rozrodzie i śmiertelności okołoporodowej w chińsko-azjatyckiej produkcji świń
Zwiększony współczynnik konwersji paszy i śmiertelność, ale przy stabilnym przyroście.
Pogorszenie współczynnika wykorzystania paszy i wzrostu u świń przy stałej śmiertelności
Immunizacja domaciczna drogą podania szczepionek u świń
Zwiększony współczynnik konwersji paszy u świń, śmiertelność i wzrost stabilne
Protokół przemieszczania prosiąt ssących, skomplikowana kwestia do ujednolicenia
Dobre odsadzanie prosiąt zaczyna się "przed odsadzeniem"
Rozwiązywanie problemów ze współczynnikiem konwersji paszy: środowisko
Rozwiązywanie problemów z przelicznikiem paszy: zarządzanie
Rozwiązywanie problemów ze współczynnikiem konwersji paszy: pasza
Rozwiązywanie problemów z współczynnikiem konwersji paszy u świń
Witamy na 333
Nawiązuj kontakty, dziel z innymi i wchodź w interakcje z największą społecznością profesjonalistów w branży trzody chlewnej.
Świętujemy 155866 użytkowników na 333!
Zarejestruj sięJesteś już użytkownikiem?