Witamy na 333
Nawiązuj kontakty, dziel z innymi i wchodź w interakcje z największą społecznością profesjonalistów w branży trzody chlewnej.
Świętujemy 155861 użytkowników na 333!
Zarejestruj sięJesteś już użytkownikiem?Wiadomości, wydarzenia i raporty z najważniejszych zdarzeń w branży trzody chlewnej.
Kalendarz zawiera wszystkie wydarzenia dotyczące sektora produkcji świń. Informacje mogą być sortowane w celu ułatwienia wyszukiwania niezbędnych informacji
Cotygodniowy newsletter podsumowujący najnowsze informacje z 3trzy3.pl
Newsletter o trzodzie na Twoim mailu
Zdrowie świń: wiadomości i artykuły o PRRS, PCV2, bioasekuracji, itp., przewodnik po chorobach świń, atlas patologii, przypadki kliniczne…
Obrazowy i praktyczny przewodnik krok po kroku, jak przeprowadzić badanie sekcyjne świni.
Wszystkie informacje na temat afrykańskiego pomoru świń (ASF) na 3trzy3, a także linki zewnętrzne.
Opis najważniejszych chorób świń
Zdjęcia najważniejszych chorób świń
Narzędzie do diagnozowania chorób świń
Kalkulator do obliczania ilości leku do podawania w wodzie do picia.
Cotygodniowy newsletter podsumowujący najnowsze informacje z 3trzy3.pl
Ceny świń w poszczególnych krajach. Produkcja i handel wieprzowiną. Wiadomości dotyczące rynku świń i surowców.
Aktualne ceny świń. Tu możesz znaleźć ceny świń z ponad 20 krajów Europy, Ameryki i Azji.
Dane liczbowe i tendencje w zakresie liczebności trzody chlewnej, produkcji wieprzowiny, rynek wieprzowiny itp.
Globalne dane dotyczące produkcji i handlu dla najważniejszych surowców
Cotygodniowy newsletter podsumowujący najnowsze informacje z 3trzy3.pl
Artykuły dotyczące pasz i żywienia, opis surowców i dodatków do pasz dla trzody chlewnej. Ceny surowców.
Globalne dane dotyczące produkcji i handlu dla najważniejszych surowców
Użyj tego narzędzia do zdiagnozowania problemów z współczynnikiem konwersji paszy. Kliknij na schemat blokowy lub na przyciski w tekście, aby poruszać się po różnych częściach narzędzia.
Comiesięczny newsletter z najnowszymi postępami w żywieniu świń
Artykuły dotyczące genetyki i rozrodu: doskonalenie genetyczne, genomika, sztuczna inseminacja, stosowanie hormonów.
Narzędzie do obliczania współczynnika remontu stada podstawowego.
Cotygodniowy newsletter podsumowujący najnowsze informacje z 3trzy3.pl
Zarządzanie fermą świń, planowanie pracy w każdym z etapów produkcji: zarządzanie na sektorze loch ciężarnych, porodowym, prosiąt odsadzonych i tuczników.
Narzędzie do obliczania współczynnika remontu stada podstawowego.
Cotygodniowy newsletter podsumowujący najnowsze informacje z 3trzy3.pl
Pomieszczenia i sprzęt do hodowli świń: zaprojektowanie pomieszczeń, kontrola środowiska, systemy karmienia itp.
Cotygodniowy newsletter podsumowujący najnowsze informacje z 3trzy3.pl
Jest to przewodnik po firmach i produktach z sektora trzody chlewnej i zwierząt gospodarskich, od gospodarstwa rolnego po przemysł spożywczy.
Qualità, Puntualità, Servizio. La nostra mission è fornire all’allevatore italiano gli strumenti migliori per massimizzare il proprio profitto. Per noi Qualità è: Il più alto livello genetico Standard sanitario dichiarato.
Omogeneità Puntualità, Ottimi indici di conversione alimentare e accrescimenti giornalieri (ICA, IMG). Eccellenti risultati produttivi e riproduttivi.
PRODUTTIVITA’=GUADAGNO
La PORKTRADEGROUP è un’azienda commerciale italiana che acquista da selezionati allevatori danesi solo il più elevato standard genetico e sanitario. Ci occupiamo della selezione, documentazione, trasporto e consegna di scrofette, suinetti ed animali da vita di diverso peso, età e genetica. Il nostro impegno non si esaurisce con la vendita degli animali ma continua supportando il nostro cliente con tutti quegli strumenti manageriali, nutrizionali e veterinari indispensabili a garantire il successo del nostro prodotto e del vostro lavoro.
Tutti gli animali che noi forniamo hanno una dichiarazione certificata del loro stato sanitario e vengono scelti e selezionati sulla base delle richieste dei nostri clienti. I nostri trasporti soddisfano i più recenti standard sul benessere animale garantendo il più alto livello sanitario. Un buono stato sanitario è un prerequisito per permettere al suino di esprimere tutto il suo potenziale genetico sia in termini di dimensioni e qualità delle nidiate sia sotto il profilo di accrescimenti giornalieri, conversioni alimentari, deposito proteico, qualità della carne e della carcassa.
In poche parole: SANITA’=PRODUTTIVITA’=GUADAGNO
Witamy na 333
Nawiązuj kontakty, dziel z innymi i wchodź w interakcje z największą społecznością profesjonalistów w branży trzody chlewnej.
Świętujemy 155861 użytkowników na 333!
Zarejestruj sięJesteś już użytkownikiem?