Jaka jest jedna z głównych strategii obniżania poziomu skatolu (jednej z cząsteczek przyczyniających się do powstawania zapachu knura)?
Pytania
26-paź-2023 Gdzie w organizmie wytwarzane są główne cząsteczki odpowiedzialne za zapach knura? 50% poprawne
19-paź-2023 Która z tych technik może najbardziej ograniczyć emisję amoniaku z gnojowicy? 55% poprawne
12-paź-2023 Jak kształtowała się produkcja wieprzowiny w UE w pierwszej połowie 2023 roku? 56% poprawne
05-paź-2023 Którego testu można użyć do wykrywania rotawirusa A, B i C? 74% poprawne
Losowe pytania
07-lis-2019 Jak się nazywa niemiecka strona naszego portalu? 23% poprawne
29-wrz-2022 Jak kształtowała się niemiecka produkcja wieprzowiny w pierwszej połowie 2022 roku? 69% poprawne
13-lut-2020 Jaki procent wieprzowiny wyprodukowanej w Stanach Zjednoczonych w 2019 r. został wyeksportowany? 33% poprawne
08-lut-2024 Czym jest "333 Emerging Voices"? 33% poprawne
Łatwe pytania
14-mar-2024 Jakie mięso w Niemczech wymaga oznaczenia pochodzenia? 91% poprawne
02-maj-2024 Jaki jest pierwszy krok podczas przeprowadzania sekcji zwłok prosięcia w ułożeniu bocznym? 73% poprawne
07-kwi-2022 Który kraj odsadza więcej na lochę w ciągu roku - Hiszpania czy USA? 78% poprawne
09-lip-2020 Czym jest IUGR? 74% poprawne
Trudne pytania
25-cze-2020 W którym momencie produkuje się laktozę i tłuszcz w siarze? 21% poprawne
16-maj-2019 Bezpośrednie, roczne straty związane z PRRSV w USA wynoszą: 27% poprawne
07-gru-2023 Gdzie powstała pierwsza wieloobiektowa ferma trzody chlewnej w Stanach Zjednoczonych? 29% poprawne
23-sie-2018 W sektorze krycia/ kontroli musimy zapewnić: 18% poprawne