Historycznie, produkcja wieprzowiny w USA była
Pytania
28-sty-2016 Konsumenci, którzy wizualnie preferują mięso o niskim stopniu marmurkowatości: 38% poprawne
21-sty-2016 Zastosowanie inseminacji zaszyjkowej u loszek jest: 38% poprawne
14-sty-2016 Czy kopiowanie ogonów eliminuje problem ich ogryzania? 38% poprawne
07-sty-2016 Ciężarne lochy, ktróre częściej podchodzą do karmidła mają 28% poprawne
Losowe pytania
23-lip-2018 Natychmiast po wytrysku ruchliwość plemników oscyluje pomiędzy: 35% poprawne
12-wrz-2024 Jaki jest główny ograniczający aminokwas egzogenny u świń? 80% poprawne
23-maj-2019 Biofilm 33% poprawne
09-kwi-2015 Strawność białka niektórych owadów stosowanych jako źródło białka wynosi około 47% poprawne
Łatwe pytania
24-gru-2024 Co to jest zwierzę typu knock-out? 84% poprawne
10-sie-2023 Jaka jest rola witaminy D na poziomie jelit? 73% poprawne
14-gru-2023 Kiedy należy badać płyny z końcówek języka martwo urodzonych świń w kierunku PRRS? 73% poprawne
06-lut-2025 Jak zmieniła się liczba ferm trzody chlewnej w Niemczech od 2014 roku? 89% poprawne
Trudne pytania
18-lut-2016 Czas od porodu do pierwszego ssania... 25% poprawne
25-cze-2020 W którym momencie produkuje się laktozę i tłuszcz w siarze? 21% poprawne
08-lip-2021 Jak zmienił się ubój świń w pierwszym kwartale w Niemczech? 25% poprawne
16-maj-2019 Bezpośrednie, roczne straty związane z PRRSV w USA wynoszą: 27% poprawne