Historycznie, produkcja wieprzowiny w USA była
Pytania
28-sty-2016 Konsumenci, którzy wizualnie preferują mięso o niskim stopniu marmurkowatości: 38% poprawne
21-sty-2016 Zastosowanie inseminacji zaszyjkowej u loszek jest: 38% poprawne
14-sty-2016 Czy kopiowanie ogonów eliminuje problem ich ogryzania? 38% poprawne
07-sty-2016 Ciężarne lochy, ktróre częściej podchodzą do karmidła mają 28% poprawne
Losowe pytania
21-mar-2019 Koronawirus oddechowy świń powoduje chorobę: 30% poprawne
25-paź-2018 Czym jest tak zwana liczba jodowa stosowana do oceny tusz? 50% poprawne
21-sty-2021 Jak zmienił się ubój świń w Kanadzie w pierwszych 3 kwartałach 2020 roku? 29% poprawne
20-lip-2023 Co jest głównym źródłem azotu amonowego na fermach trzody chlewnej? 38% poprawne
Łatwe pytania
09-lip-2020 Czym jest IUGR? 72% poprawne
17-paź-2013 Jak często zaleca się wykonywać korekcję racic u loch? 71% poprawne
24-gru-2024 Co to jest zwierzę typu knock-out? 84% poprawne
14-sie-2014 W odniesieniu do obecności wirusa grypy świń w gospodarstwach, niektóre zidentyfikowane czynniki ryzyka to: 89% poprawne
Trudne pytania
04-sty-2018 Które z poniższych zdań odnośnie głodzenia świń przed ubojem jest fałszywe? 29% poprawne
31-lip-2014 Stopień powodzenia metody zasiedl- zamknij-immunizuj w celu kontroli i eliminacji PRRSV... 25% poprawne
02-sty-2020 Czynniki anty-odżywcze soi to: 24% poprawne
31-sie-2023 Które dwa rozpuszczalne leki po zmieszaniu spowodowałyby wytrącenie się osadu w wodzie do picia? 26% poprawne