Jaki był trend w zakresie spożycia świeżej wieprzowiny w Hiszpanii w ciągu ostatnich dziesięciu lat?
Pytania
29-cze-2017 Kosmki jelitowe są podatne na uszkodzenia w bardzo..... środowisku 37% poprawne
22-cze-2017 Czego spodziewamy się u loszek w dzień rui? 33% poprawne
15-cze-2017 Jak zmieniła się liczba ferm w Hiszpanii w latach 2007-2016? 32% poprawne
08-cze-2017 Ze względu na udoskonalenie genetyczne związane z mniejszym odkładaniem tłuszczu: 34% poprawne
Losowe pytania
24-paź-2019 W odniesieniu do cen surowców na poziomie międzynarodowym: 31% poprawne
11-maj-2017 Które twierdzenie na temat siary jest prawdziwe? 41% poprawne
15-wrz-2021 Jaki procent swojej produkcji wieprzowiny eksportuje Hiszpania? 60% poprawne
27-lut-2014 W przypadku Haemophilus parasuis: 35% poprawne
Łatwe pytania
24-gru-2024 Co to jest zwierzę typu knock-out? 84% poprawne
14-sty-2021 Co spowodowałoby regularny powrót lochy do rui? 71% poprawne
07-sty-2021 Czy jest jakaś korzyść dla nowo odsadzonych prosiąt z większej przestrzeni przy karmnikach? 83% poprawne
08-paź-2020 Jaki związek istnieje między akceptacją kontaktu z obsługą przez lochy a wynikami gospodarstwa? 90% poprawne
Trudne pytania
15-cze-2023 Jak kształtowała się produkcja trzody chlewnej we Francji w 2022 roku? 25% poprawne
09-lut-2017 Mikrobiom świń utrzymywanych w środowisku zamkniętym i z chowanych na zewnątrz jest: 29% poprawne
16-kwi-2020 Jaki jest szacowany okres półtrwania wirusa ASF w składnikach paszowych? 25% poprawne
13-lut-2014 Jak pH wpływa na zakaźność PCV-2? 25% poprawne