Trzy główne kierunki eksportu europejskiej wieprzowiny to:
Pytania
02-mar-2017 Jaka jest poprawna kolejność procesu udomawiania zwierząt? 31% poprawne
23-lut-2017 W 2016r. produkcja świń w Rosji wzrosła o 40% poprawne
16-lut-2017 Kiedy prosięta się zakażają w przypadku chronicznej infekcji App ? 35% poprawne
09-lut-2017 Mikrobiom świń utrzymywanych w środowisku zamkniętym i z chowanych na zewnątrz jest: 29% poprawne
Losowe pytania
26-wrz-2024 Gdzie mogę znaleźć światową mapę ognisk ASF? 71% poprawne
27-sie-2015 Jak wiele znamy różnych serotypoów PEDv? 37% poprawne
31-mar-2022 W 2021 r. Stany Zjednoczone pobiły rekordy w której z poniższych statystyk dotyczących handlu wieprzowiną? 33% poprawne
20-kwi-2017 Które zdanie mówi prawdę o MRSA związanym z produkcją zwierzęcą (LA-MRSA)? 30% poprawne
Łatwe pytania
23-wrz-2021 W porównaniu ze śrutą sojową, śruta słonecznikowa: 75% poprawne
14-mar-2024 Jakie mięso w Niemczech wymaga oznaczenia pochodzenia? 91% poprawne
14-gru-2023 Kiedy należy badać płyny z końcówek języka martwo urodzonych świń w kierunku PRRS? 73% poprawne
28-mar-2024 Jakie są możliwe przyczyny gryzienia ogonów? 83% poprawne
Trudne pytania
13-lut-2014 Jak pH wpływa na zakaźność PCV-2? 25% poprawne
09-lut-2017 Mikrobiom świń utrzymywanych w środowisku zamkniętym i z chowanych na zewnątrz jest: 29% poprawne
02-sty-2020 Czynniki anty-odżywcze soi to: 24% poprawne
04-mar-2021 Jak zmieniała się liczba ferm trzody chlewnej w Niemczech w ciągu ostatnich 10 lat? 24% poprawne