Które twierdzenie na temat siary jest prawdziwe?
Pytania
04-maj-2017 Ile wynosi konsumpcja wieprzowiny per capita w Meksyku? 38% poprawne
27-kwi-2017 Usunięcie przegród w odchowalni pozwala wykorzystać przestrzeń korytarza, zwiększając całkowitą powierzchnię o: 44% poprawne
20-kwi-2017 Które zdanie mówi prawdę o MRSA związanym z produkcją zwierzęcą (LA-MRSA)? 30% poprawne
13-kwi-2017 Czy istnieje związek pomiędzy występowaniem Salmonelli w stadzie świń a częstością jej występowania w tuszach z danego stada? 37% poprawne
Losowe pytania
26-kwi-2018 Jakie są właściwości kwasu laurynowego, głównego składnika tłuszczu stadiów larwalnych muchy Hermetia illucens? 34% poprawne
04-lip-2019 Śruty sojowe o wyższym procencie białka surowego pochodzą z: 50% poprawne
12-cze-2014 Wewnątrzamaciczna ekspozycja na wirusa PCV2... 35% poprawne
10-lis-2022 Który z poniższych antybiotyków zaliczany jest do słabych zasad? 36% poprawne
Łatwe pytania
24-sie-2023 W jakim zakresie temperatur należy zawsze przechowywać szczepionki? 79% poprawne
01-paź-2020 Rodzaj ryby wykorzystywanej do produkcji mączki rybnej i sposób jej przechowywania ma bezpośredni wpływ na które z poniższych zjawisk? 94% poprawne
09-sty-2025 Ile świń poddano ubojowi w UE w 2011 roku? 74% poprawne
29-sie-2024 Które stwierdzenie jest prawdziwe w odniesieniu do szczepionek PCV2? 92% poprawne
Trudne pytania
02-sty-2020 Czynniki anty-odżywcze soi to: 24% poprawne
25-cze-2020 W którym momencie produkuje się laktozę i tłuszcz w siarze? 22% poprawne
01-wrz-2022 Które z poniższych stwierdzeń dotyczących kompostowania gnojowicy jest FAŁSZYWE? 15% poprawne
09-lut-2017 Mikrobiom świń utrzymywanych w środowisku zamkniętym i z chowanych na zewnątrz jest: 29% poprawne