Czas od porodu do pierwszego ssania...
Pytania
11-lut-2016 Blastocystis sp. może spowodować 34% poprawne
04-lut-2016 Historycznie, produkcja wieprzowiny w USA była 34% poprawne
28-sty-2016 Konsumenci, którzy wizualnie preferują mięso o niskim stopniu marmurkowatości: 38% poprawne
21-sty-2016 Zastosowanie inseminacji zaszyjkowej u loszek jest: 38% poprawne
Losowe pytania
09-kwi-2020 Dlaczego ważne jest, aby przed dezynfekcją pojazdów do transportu świń najpierw usunąć biofilm ? 58% poprawne
23-gru-2021 Jakie czynniki prowadzą do wzrostu cen mięsa w Stanach Zjednoczonych? 63% poprawne
02-kwi-2020 Jak nazywa się czynnik etiologiczny choroby Glassera? 56% poprawne
14-mar-2013 Pasteurella multocida występuje w: 61% poprawne
Łatwe pytania
14-sty-2021 Co spowodowałoby regularny powrót lochy do rui? 71% poprawne
30-cze-2022 Szczepienie przeciwko zakaźnemu, zanikowemu zapaleniu nosa dotyczy: 88% poprawne
18-lip-2024 Czym są alkaloidy pirolizydynowe? 78% poprawne
09-sty-2025 Ile świń poddano ubojowi w UE w 2011 roku? 74% poprawne
Trudne pytania
09-mar-2017 Trzy główne kierunki eksportu europejskiej wieprzowiny to: 28% poprawne
15-cze-2023 Jak kształtowała się produkcja trzody chlewnej we Francji w 2022 roku? 25% poprawne
09-lut-2017 Mikrobiom świń utrzymywanych w środowisku zamkniętym i z chowanych na zewnątrz jest: 29% poprawne
18-gru-2014 Jak zmieniły się statystyki uboju świń w Stanach Zjednoczonych i Kanadzie w czerwcu 2014 w stosunku do czerwca 2013? 27% poprawne