Na który z tych czynników wpływa ilość fermentowalnego białka?
Pytania
11-sty-2018 Jaki jest wpływ zwiększenia liczby karmień z 2 do 4 podczas tuczu? 33% poprawne
04-sty-2018 Które z poniższych zdań odnośnie głodzenia świń przed ubojem jest fałszywe? 29% poprawne
28-gru-2017 Co jest przyczyną małopłytkowości samoistnej? 29% poprawne
21-gru-2017 Który typ immunoglobin dominuje w układzie oddechowym? 39% poprawne
Losowe pytania
19-paź-2017 Jaka immunoglobulina jest syntetyzowana jako pierwsza gdy zwierzę po raz pierwszy jest zakażone wirusem? 34% poprawne
17-lis-2022 Mówiąc o olejkach eterycznych w kontekście żywienia zwierząt, co oznacza słowo "eteryczny"? 80% poprawne
07-maj-2020 Jaka była średnia masa tuszy świń poddanych ubojowi we Francji w 2019 r.? 25% poprawne
11-lip-2013 Listy chorób OIE A i B zastąpiono jedną listą w roku: 39% poprawne
Łatwe pytania
01-paź-2020 Rodzaj ryby wykorzystywanej do produkcji mączki rybnej i sposób jej przechowywania ma bezpośredni wpływ na które z poniższych zjawisk? 94% poprawne
30-cze-2022 Szczepienie przeciwko zakaźnemu, zanikowemu zapaleniu nosa dotyczy: 93% poprawne
05-wrz-2024 Jak działa zakwaszanie gnojowicy? 79% poprawne
28-lis-2024 Loszki remontowe powinny być...? 88% poprawne
Trudne pytania
07-maj-2020 Jaka była średnia masa tuszy świń poddanych ubojowi we Francji w 2019 r.? 25% poprawne
12-maj-2016 Optymalna proporcja Lactobacilli:Coliforms w okrężnicy wynosi: 27% poprawne
03-mar-2016 Jedno z badań szacujących koszty wywołane grypą w Europie oceniło je na 24% poprawne
09-lut-2017 Mikrobiom świń utrzymywanych w środowisku zamkniętym i z chowanych na zewnątrz jest: 29% poprawne