Na który z tych czynników wpływa ilość fermentowalnego białka?
Pytania
11-sty-2018 Jaki jest wpływ zwiększenia liczby karmień z 2 do 4 podczas tuczu? 33% poprawne
04-sty-2018 Które z poniższych zdań odnośnie głodzenia świń przed ubojem jest fałszywe? 29% poprawne
28-gru-2017 Co jest przyczyną małopłytkowości samoistnej? 28% poprawne
21-gru-2017 Który typ immunoglobin dominuje w układzie oddechowym? 39% poprawne
Losowe pytania
19-wrz-2024 Jaka jest prawidłowa kolejność kroków w planie dziedziczenia gospodarstwa rolnego? 67% poprawne
23-wrz-2021 W porównaniu ze śrutą sojową, śruta słonecznikowa: 75% poprawne
18-cze-2015 Virotypowanie to: 34% poprawne
12-paź-2017 Czy komercyjna szczepionka oparta na konkretnym serotypie App wyizolowana w Europie może zapewnić ochronę przed tym samym serotypem izolowanym w Azji? 31% poprawne
Łatwe pytania
14-mar-2024 Jakie mięso w Niemczech wymaga oznaczenia pochodzenia? 91% poprawne
06-lut-2025 Jak zmieniła się liczba ferm trzody chlewnej w Niemczech od 2014 roku? 89% poprawne
17-lis-2022 Mówiąc o olejkach eterycznych w kontekście żywienia zwierząt, co oznacza słowo "eteryczny"? 80% poprawne
23-wrz-2021 W porównaniu ze śrutą sojową, śruta słonecznikowa: 75% poprawne
Trudne pytania
24-mar-2022 Jaki procent kukurydzy importowanej przez Unię Europejską w sezonie 20-21 pochodził z Ukrainy? 11% poprawne
15-lip-2021 Jaki procent samców świń jest kastrowanych w znieczuleniu (izofluran) obecnie w Niemczech? 18% poprawne
12-maj-2016 Optymalna proporcja Lactobacilli:Coliforms w okrężnicy wynosi: 27% poprawne
13-lut-2014 Jak pH wpływa na zakaźność PCV-2? 25% poprawne