Na który z tych czynników wpływa ilość fermentowalnego białka?
Pytania
11-sty-2018 Jaki jest wpływ zwiększenia liczby karmień z 2 do 4 podczas tuczu? 33% poprawne
04-sty-2018 Które z poniższych zdań odnośnie głodzenia świń przed ubojem jest fałszywe? 29% poprawne
28-gru-2017 Co jest przyczyną małopłytkowości samoistnej? 29% poprawne
21-gru-2017 Który typ immunoglobin dominuje w układzie oddechowym? 39% poprawne
Losowe pytania
19-paź-2017 Jaka immunoglobulina jest syntetyzowana jako pierwsza gdy zwierzę po raz pierwszy jest zakażone wirusem? 34% poprawne
27-kwi-2023 Jak kształtowały się wartości eksportu pszenicy z UE w 2022 roku? 50% poprawne
02-paź-2014 W Japonii w 2011 roku, importowana wieprzowina wyniosła w przybliżeniu:: 35% poprawne
20-lut-2020 Jaka jest najczęstsza przyczyna zatrucia żelazem u prosiąt? 61% poprawne
Łatwe pytania
16-sty-2025 Jak należy przesyłać próbki do badania histopatologicznego? 84% poprawne
21-kwi-2022 Jaki jest jeden ze sposobów utrzymania jakości nawozowej gnojowicy? 77% poprawne
14-gru-2023 Kiedy należy badać płyny z końcówek języka martwo urodzonych świń w kierunku PRRS? 73% poprawne
08-cze-2023 O ile UE musi zmniejszyć emisje do 2030 r. zgodnie z rozporządzeniem w sprawie wspólnego wysiłku redukcyjnego w odniesieniu do emisji gazów cieplarnianych z transportu, budynków i rolnictwa w państwach członkowskich? 71% poprawne
Trudne pytania
15-cze-2023 Jak kształtowała się produkcja trzody chlewnej we Francji w 2022 roku? 25% poprawne
25-cze-2020 W którym momencie produkuje się laktozę i tłuszcz w siarze? 22% poprawne
28-gru-2017 Co jest przyczyną małopłytkowości samoistnej? 29% poprawne
18-gru-2014 Jak zmieniły się statystyki uboju świń w Stanach Zjednoczonych i Kanadzie w czerwcu 2014 w stosunku do czerwca 2013? 27% poprawne