Na który z tych czynników wpływa ilość fermentowalnego białka?
Pytania
11-sty-2018 Jaki jest wpływ zwiększenia liczby karmień z 2 do 4 podczas tuczu? 33% poprawne
04-sty-2018 Które z poniższych zdań odnośnie głodzenia świń przed ubojem jest fałszywe? 29% poprawne
28-gru-2017 Co jest przyczyną małopłytkowości samoistnej? 29% poprawne
21-gru-2017 Który typ immunoglobin dominuje w układzie oddechowym? 39% poprawne
Losowe pytania
28-mar-2024 Jakie są możliwe przyczyny gryzienia ogonów? 83% poprawne
11-mar-2021 Lochy z krótkim okresem między odsadzeniem a kryciem (WSI) zwykle mają 38% poprawne
23-kwi-2020 W jaki sposób lochy- mamki wpływają na rozprzestrzenianie się wirusa grypy? 81% poprawne
13-sie-2015 Jeśli stosujemy w paszy drożdże browarnicze musimy mieć na uwadze, że: 33% poprawne
Łatwe pytania
02-maj-2024 Jaki jest pierwszy krok podczas przeprowadzania sekcji zwłok prosięcia w ułożeniu bocznym? 73% poprawne
14-mar-2024 Jakie mięso w Niemczech wymaga oznaczenia pochodzenia? 91% poprawne
23-kwi-2020 W jaki sposób lochy- mamki wpływają na rozprzestrzenianie się wirusa grypy? 81% poprawne
17-paź-2013 Jak często zaleca się wykonywać korekcję racic u loch? 71% poprawne
Trudne pytania
22-maj-2014 W odniesieniu do genotypów PCV2 u świń: 26% poprawne
02-gru-2021 Jak zmieniała się produkcja wieprzowiny w Kolumbii w ciągu ostatniej dekady? 25% poprawne
13-lut-2014 Jak pH wpływa na zakaźność PCV-2? 25% poprawne
16-maj-2019 Bezpośrednie, roczne straty związane z PRRSV w USA wynoszą: 27% poprawne