Jakie czynniki prowadzą do wzrostu cen mięsa w Stanach Zjednoczonych?
Pytania
16-gru-2021 Jak wzrasta zapotrzebowanie na energię metaboliczną (ME) i standardową strawność jelitową (SID) lizyny porównując 104 dzień ciąży ze szczytem laktacji u lochy? 38% poprawne
09-gru-2021 W jaki sposób wprowadzenie żyta do diety trzody chlewnej wpływa na proces produkcji paszy? 41% poprawne
02-gru-2021 Jak zmieniała się produkcja wieprzowiny w Kolumbii w ciągu ostatniej dekady? 25% poprawne
25-lis-2021 Jak w Niemczech kształtowało się zużycie antybiotyków weterynaryjnych w roku 2020 w porównaniu z rokiem poprzednim? 25% poprawne
Losowe pytania
04-lut-2021 Czy szczepionki bezigłowe generują taki sam poziom odporności jak zastrzyki domięśniowe? 60% poprawne
04-maj-2017 Ile wynosi konsumpcja wieprzowiny per capita w Meksyku? 38% poprawne
06-sie-2020 Jak zmieniała się sprzedaż meksykańskiej wieprzowiny od stycznia do maja 2020 roku? 40% poprawne
05-wrz-2024 Jak działa zakwaszanie gnojowicy? 79% poprawne
Łatwe pytania
10-sie-2023 Jaka jest rola witaminy D na poziomie jelit? 73% poprawne
21-kwi-2022 Jaki jest jeden ze sposobów utrzymania jakości nawozowej gnojowicy? 77% poprawne
20-maj-2021 Jaki jest czynnik ryzyka wystąpienia kolibakteriozy w odchowalni? 90% poprawne
05-paź-2023 Którego testu można użyć do wykrywania rotawirusa A, B i C? 74% poprawne
Trudne pytania
16-lis-2017 Ryzyko, że siarkowodór, niezwykle niebezpieczny gaz, powstanie w zbiornikach, jest większe, gdy: 29% poprawne
01-wrz-2022 Które z poniższych stwierdzeń dotyczących kompostowania gnojowicy jest FAŁSZYWE? 15% poprawne
25-cze-2020 W którym momencie produkuje się laktozę i tłuszcz w siarze? 22% poprawne
22-maj-2014 W odniesieniu do genotypów PCV2 u świń: 26% poprawne