Jakie jest najczęściej spożywane mięso w Niemczech?
Pytania
17-kwi-2025 Który wirus ma zazwyczaj dłuższy okres zakaźności u prosiąt? 40% poprawne
10-kwi-2025 Który z poniższych składników jest makroskładnikiem odżywczym? 97% poprawne
03-kwi-2025 Ile świń hodowlanych czystorasowych zaimportowały Chiny w 2024 roku? 33% poprawne
27-mar-2025 Co może się stać, jeśli pasza zostanie nadmiernie wymieszana? 88% poprawne
Losowe pytania
07-sie-2014 Jakie parametry głównie poprawia skarmianie loch w laktacji paszą granulowaną? 34% poprawne
13-cze-2019 Rezultatem stosowania probiotyków u loch może być: 44% poprawne
21-lis-2013 Toksynogenna Pasteurella multocida 32% poprawne
29-sie-2013 Poród jest szczególnie stresujący w przypadku: 37% poprawne
Łatwe pytania
24-sie-2023 W jakim zakresie temperatur należy zawsze przechowywać szczepionki? 79% poprawne
07-lip-2022 Które z tych zmian hormonalnych zachodzą przed oproszeniem się lochy? 78% poprawne
14-sie-2014 W odniesieniu do obecności wirusa grypy świń w gospodarstwach, niektóre zidentyfikowane czynniki ryzyka to: 89% poprawne
14-mar-2024 Jakie mięso w Niemczech wymaga oznaczenia pochodzenia? 91% poprawne
Trudne pytania
09-mar-2017 Trzy główne kierunki eksportu europejskiej wieprzowiny to: 28% poprawne
16-lis-2017 Ryzyko, że siarkowodór, niezwykle niebezpieczny gaz, powstanie w zbiornikach, jest większe, gdy: 29% poprawne
07-mar-2019 Dodatki symbiotyczne to: 25% poprawne
19-gru-2019 W ilu procentach UE samowystarczalna w odniesieniu do mączki z roślin oleistych stosowanej do karmienia zwierząt gospodarskich? 28% poprawne