Jak zmieniała się produkcja wieprzowiny w Chinach w pierwszej połowie 2021 r. w porównaniu z 2020 r.?
Pytania
19-sie-2021 Jaki procent pogłowia trzody chlewnej w Niemczech jest sklasyfikowany jako ekologiczny? 33% poprawne
12-sie-2021 W którym roku w UE zakazano stosowania przetworzonego białka zwierzęcego u świń? 50% poprawne
05-sie-2021 Jaka jest minimalna ilość siary, jaką potrzebuje prosię? 59% poprawne
29-lip-2021 Posłowie zatwierdzili rezolucję zakazującą używania klatek w hodowli zwierząt w UE. Ile głosów było za? 38% poprawne
Losowe pytania
21-lut-2013 Salmonella może przetrwać w paszy lub kurzu w temperaturze pokojowej przez: 57% poprawne
28-lis-2024 Loszki remontowe powinny być...? 88% poprawne
07-mar-2013 Które z tych kwasów tłuszczowych są omega 3 (ω3)? 30% poprawne
28-mar-2024 Jakie są możliwe przyczyny gryzienia ogonów? 83% poprawne
Łatwe pytania
29-paź-2020 Jakiej procedury nie znajdziesz w programie kontroli PRRS McREBELTM ? 80% poprawne
26-gru-2012 Do produkcji wit D zwierzęta potrzebują: 84% poprawne
14-maj-2020 Które szczepienie powoduje najbardziej niekorzystne reakcje behawioralne u prosiąt? 81% poprawne
12-wrz-2024 Jaki jest główny ograniczający aminokwas egzogenny u świń? 80% poprawne
Trudne pytania
31-lip-2014 Stopień powodzenia metody zasiedl- zamknij-immunizuj w celu kontroli i eliminacji PRRSV... 25% poprawne
22-maj-2014 W odniesieniu do genotypów PCV2 u świń: 26% poprawne
02-lip-2020 Jak zmieniła się produkcja pasz dla świń w UE w 2019 r. w porównaniu do 2018 r.? 13% poprawne
13-lut-2014 Jak pH wpływa na zakaźność PCV-2? 25% poprawne