Jak zmieniła się produkcja ekologicznej wieprzowiny w Wielkiej Brytanii w latach 2016-2017?
Pytania
21-cze-2018 Biała tkanka tłuszczowa odgrywa rolę w sieci neuroimmunologicznej 35% poprawne
14-cze-2018 Jaki był wskaźnik niezgodności maksymalnego limitu pozostałości leków weterynaryjnych wykrytych w UE w 2015 r. u zwierząt i w żywności pochodzenia zwierzęcego? 41% poprawne
07-cze-2018 Jaki jest główny izotyp immunoglobulin w siarze? 43% poprawne
30-maj-2018 Jak zmieniła się produkcja świń w Chile w ostatnich 5 latach? 37% poprawne
Losowe pytania
28-gru-2023 Które rzeźnie są częścią Marché du Porc Breton? 25% poprawne
14-mar-2024 Jakie mięso w Niemczech wymaga oznaczenia pochodzenia? 91% poprawne
09-kwi-2015 Strawność białka niektórych owadów stosowanych jako źródło białka wynosi około 47% poprawne
29-mar-2018 Jaki był wpływ PED w USA na masę ubojową świń? 36% poprawne
Łatwe pytania
14-gru-2023 Kiedy należy badać płyny z końcówek języka martwo urodzonych świń w kierunku PRRS? 73% poprawne
30-mar-2023 Które kraje zwiększyły produkcję wieprzowiny w 2022r.? 75% poprawne
20-maj-2021 Jaki jest czynnik ryzyka wystąpienia kolibakteriozy w odchowalni? 90% poprawne
29-paź-2020 Jakiej procedury nie znajdziesz w programie kontroli PRRS McREBELTM ? 80% poprawne
Trudne pytania
10-lut-2022 Jak oczekuje się, że produkcja roślin wysokobiałkowych w UE będzie ewoluować w latach 2021-2031? 25% poprawne
18-maj-2017 Jak wprowadzono afrykański pomór świń do Europy w latach 60tych? 28% poprawne
18-sty-2018 Na który z tych czynników wpływa ilość fermentowalnego białka? 9% poprawne
15-lip-2021 Jaki procent samców świń jest kastrowanych w znieczuleniu (izofluran) obecnie w Niemczech? 18% poprawne