Konsumenci, którzy wizualnie preferują mięso o niskim stopniu marmurkowatości:
Zobacz podpowiedź w artykule Czy stopień marmurkowatości mięsa wpływa na jego akceptowalność ?
Pytania
21-sty-2016 Zastosowanie inseminacji zaszyjkowej u loszek jest: 38% poprawne
14-sty-2016 Czy kopiowanie ogonów eliminuje problem ich ogryzania? 38% poprawne
07-sty-2016 Ciężarne lochy, ktróre częściej podchodzą do karmidła mają 28% poprawne
31-gru-2015 Każde 100 g wyższej wagi przy urodzeniu, spożycie siary rośnie o: 34% poprawne
Losowe pytania
23-maj-2024 Kim byli najwięksi europejscy eksporterzy wieprzowiny w 2023 roku? 69% poprawne
15-sie-2024 Szynki z wadą struktury są częściej spotykane u których samców świń? 50% poprawne
26-mar-2015 W najnowszych badaniach przeprowadzonych we Francji, koszty związane z PRRSV wynosiły 34% poprawne
22-sty-2015 W jakiej fazie produkcji w US straty związane z grypą są wyższe? 32% poprawne
Łatwe pytania
14-wrz-2023 Które stwierdzenie dotyczące przechowywania szczepionek jest FAŁSZYWE? 78% poprawne
21-paź-2021 Który kraj jest głównym importerem brazylijskiej wieprzowiny w tym roku? 73% poprawne
17-lis-2022 Mówiąc o olejkach eterycznych w kontekście żywienia zwierząt, co oznacza słowo "eteryczny"? 80% poprawne
23-kwi-2020 W jaki sposób lochy- mamki wpływają na rozprzestrzenianie się wirusa grypy? 81% poprawne
Trudne pytania
23-sie-2018 W sektorze krycia/ kontroli musimy zapewnić: 18% poprawne
02-kwi-2015 Jakie jest zapotrzebowanie energetyczne 6-kg prosięcia? 24% poprawne
04-sty-2018 Które z poniższych zdań odnośnie głodzenia świń przed ubojem jest fałszywe? 29% poprawne
25-kwi-2013 Świnie udomowiono jednocześnie w Europie i Azji: 26% poprawne