Konsumenci, którzy wizualnie preferują mięso o niskim stopniu marmurkowatości:
Zobacz podpowiedź w artykule Czy stopień marmurkowatości mięsa wpływa na jego akceptowalność ?
Pytania
21-sty-2016 Zastosowanie inseminacji zaszyjkowej u loszek jest: 38% poprawne
14-sty-2016 Czy kopiowanie ogonów eliminuje problem ich ogryzania? 38% poprawne
07-sty-2016 Ciężarne lochy, ktróre częściej podchodzą do karmidła mają 28% poprawne
31-gru-2015 Każde 100 g wyższej wagi przy urodzeniu, spożycie siary rośnie o: 34% poprawne
Losowe pytania
01-lis-2018 Jaki procent metanu jest wytwarzany w biodegestor? 47% poprawne
02-gru-2021 Jak zmieniała się produkcja wieprzowiny w Kolumbii w ciągu ostatniej dekady? 25% poprawne
25-lip-2019 Ile serotypów Actinobacillus pleuropneumoniae rozróżniamy w oparciu o otoczkę? 31% poprawne
27-sie-2015 Jak wiele znamy różnych serotypoów PEDv? 37% poprawne
Łatwe pytania
07-kwi-2022 Który kraj odsadza więcej na lochę w ciągu roku - Hiszpania czy USA? 78% poprawne
12-wrz-2024 Jaki jest główny ograniczający aminokwas egzogenny u świń? 80% poprawne
18-lip-2024 Czym są alkaloidy pirolizydynowe? 75% poprawne
07-lip-2022 Które z tych zmian hormonalnych zachodzą przed oproszeniem się lochy? 78% poprawne
Trudne pytania
23-kwi-2015 E. coli jest klasyfikowana w: 28% poprawne
21-sty-2021 Jak zmienił się ubój świń w Kanadzie w pierwszych 3 kwartałach 2020 roku? 29% poprawne
19-mar-2020 Jaka część prosiąt ma zaburzenia wzrostu w macicy? 15% poprawne
24-lis-2016 Co prowadzi do dysbiozy? 27% poprawne