Konsumenci, którzy wizualnie preferują mięso o niskim stopniu marmurkowatości:
Zobacz podpowiedź w artykule Czy stopień marmurkowatości mięsa wpływa na jego akceptowalność ?
Pytania
21-sty-2016 Zastosowanie inseminacji zaszyjkowej u loszek jest: 38% poprawne
14-sty-2016 Czy kopiowanie ogonów eliminuje problem ich ogryzania? 38% poprawne
07-sty-2016 Ciężarne lochy, ktróre częściej podchodzą do karmidła mają 28% poprawne
31-gru-2015 Każde 100 g wyższej wagi przy urodzeniu, spożycie siary rośnie o: 34% poprawne
Losowe pytania
26-lut-2015 Najlepszym materiałem do przeżyciowej detekcji wirusa grypy jest: 35% poprawne
16-lut-2017 Kiedy prosięta się zakażają w przypadku chronicznej infekcji App ? 35% poprawne
11-mar-2021 Lochy z krótkim okresem między odsadzeniem a kryciem (WSI) zwykle mają 38% poprawne
06-lis-2014 Co jest powodem, że wrodzona infekcja PRRSV jest w zasadzie ograniczona do końca ciąży? 38% poprawne
Łatwe pytania
18-kwi-2024 Które dwie organizacje wprowadziły pierwszą na świecie Listę Podstawowych Leków Weterynaryjnych dla zwierząt, od których lub z których pozyskuje się żywność? 75% poprawne
07-lip-2022 Które z tych zmian hormonalnych zachodzą przed oproszeniem się lochy? 78% poprawne
17-lis-2022 Mówiąc o olejkach eterycznych w kontekście żywienia zwierząt, co oznacza słowo "eteryczny"? 80% poprawne
09-sty-2025 Ile świń poddano ubojowi w UE w 2011 roku? 74% poprawne
Trudne pytania
18-paź-2018 Czy muchy mogą przenosić ASF 21% poprawne
19-maj-2022 Jak będzie się kształtować produkcja wieprzowiny w Stanach Zjednoczonych z roku na rok w 2022 r.? 22% poprawne
08-lip-2021 Jak zmienił się ubój świń w pierwszym kwartale w Niemczech? 25% poprawne
21-lis-2024 Co to jest zmiana rozproszona? 29% poprawne