Konsumenci, którzy wizualnie preferują mięso o niskim stopniu marmurkowatości:
Zobacz podpowiedź w artykule Czy stopień marmurkowatości mięsa wpływa na jego akceptowalność ?
Pytania
21-sty-2016 Zastosowanie inseminacji zaszyjkowej u loszek jest: 38% poprawne
14-sty-2016 Czy kopiowanie ogonów eliminuje problem ich ogryzania? 38% poprawne
07-sty-2016 Ciężarne lochy, ktróre częściej podchodzą do karmidła mają 28% poprawne
31-gru-2015 Każde 100 g wyższej wagi przy urodzeniu, spożycie siary rośnie o: 34% poprawne
Losowe pytania
14-lis-2019 W ostatniej kategoryzacji antybiotyków wprowadzonej w Unii Europejskiej, w jakiej sekcji umieszczone są cefalosporyny trzeciej generacji? 35% poprawne
13-lis-2014 Jaki jest według BPEX szacunkowy koszt wystąpienia zapalenia opłucnej na fermach trzody chlewnej ? 35% poprawne
29-lut-2024 O ile spadła produkcja wieprzowiny w Niemczech w ciągu ostatnich 8 lat? 56% poprawne
27-cze-2013 Przeciwciała przeciw PCV2 37% poprawne
Łatwe pytania
09-sty-2025 Ile świń poddano ubojowi w UE w 2011 roku? 74% poprawne
09-lis-2023 Jaki poziom różnorodności bakterii w mikrobiocie nosa przy odsadzeniu zwiększa predyspozycje prosiąt do rozwoju zapalenia błon surowiczych? 86% poprawne
26-lis-2020 Jak długo należy pozostawić sznury w kojcu w celu pobierania płynu ustnego? 79% poprawne
27-cze-2024 Który wirus jest największy: ASF, PRRS czy PED? 89% poprawne
Trudne pytania
16-mar-2023 Które z poniższych stwierdzeń dotyczących szczepionek autogennych jest FAŁSZYWE? 25% poprawne
21-lis-2024 Co to jest zmiana rozproszona? 29% poprawne
02-sty-2020 Czynniki anty-odżywcze soi to: 24% poprawne
18-lut-2016 Czas od porodu do pierwszego ssania... 25% poprawne