Strona 3 - artykuły na temat jakość-mięsa
Opracowanie testu do szybkiego wykrywania Toxoplasma gondii w wieprzowinie w oparciu o izotermiczną amplifikację materiału genetycznego
Polska: kolejna polska kiełbasa uzyskała unijny certyfikat
Polska: dwie kiełbasy na liście produktów tradycyjnych
UE: przypadków salmonelloz jest mniej o 41% w porównaniu do 2010 r.
Polska: senat przyjął projekt nowej ustawy znakowania żywności
Wpływ immunokastracji samców i samic na jakość mięsa przeznaczonego do produkcji suszonej szynki
Polska: cena najważniejsza przy wyborze mięsa
Wpływ zmniejszenia dawki białka podczas okresu wzrostu tuczników na jakość tuszy, mięsa i tłuszczu
EFSA i ECDC ostrzegają, że oporność na antybiotyki w UE jest coraz większa
Czy stopień marmurkowatości mięsa wpływa na jego akceptowalność przez konsumenta?
Mimo, że niektórzy konsumenci wolą mięso bez widocznego tłuszczu, to w smaku preferują mięso z najwyższym stopniem marmurkowatości.