Strona 46 - artykuły na temat mięso
Nowy rekord Niemiec w produkcji wieprzowiny
EFSA i ECDC ostrzegają, że oporność na antybiotyki w UE jest coraz większa
Indeks cen FAO w 2016r zaczyna spadać do poziomu sprzed 7 lat
USA: spadek eksportu wieprzowiny
Pierwszy nabór wniosków na promocję europejskich produktów rolnych w 2016
Eksport produktów rolnych z UE znów wzrósł
Polska: stan pogłowia i ceny trzody w 2015 r.
Import wieprzowiny do Chin znacznie wzrósł w 2015r.
W 2015r Rosja znacząco ograniczyła import mięsa wieprzowego.
KE zawiesza składanie wniosków o dopłaty do prywatnego przechowywania wieprzowiny
Czy stopień marmurkowatości mięsa wpływa na jego akceptowalność przez konsumenta?
Mimo, że niektórzy konsumenci wolą mięso bez widocznego tłuszczu, to w smaku preferują mięso z najwyższym stopniem marmurkowatości.