Strona 20 - artykuły na temat produkcja
Spadek produkcji wieprzowiny w UE
Mimo spadków rok do roku, Polska nadal plasuje się w czolówce.
Raport z kolumbijskiej fermy "La Bonita"
Farma La Bonita położona jest między tropikalnymi górami na wysokości 2000 m, co nadaje jej wysoki status zdrowotny. Podczas naszej wizyty pokazano nam procedury zarządzania gospodarstwem i obiekty, w tym ciekawy karmnik dla prosiąt odsadzonych.
Polska: dalszy spadek pogłowia świń
Otwarcie zakładu Danish Crown w Chinach.
Patrzmy dalej, niż tylko na eksport: inną ważną sprawą jest spadek popytu nawet o 25%
W jakim stopniu globalny sektor mięsny jest gotowy na wyrównanie do 25% obecnej produkcji produktami roślinnymi w ciągu najbliższych pięciu lat?
Produkcja wieprzowiny w Hiszpanii wzrosła o 2%
Podczas gdy produkcja znacząco wzrasta w Aragonii, w Katalonii ulega zatrzymaniu.
ASF nadal zagraża światowemu rynkowi wieprzowiny
Chiny: produkcja wieprzowiny w dół o 5.5%
333 odwiedza Yangxiang z José Manuelem Sánchezem Vizcaíno
Yangxiang, jeden z 10 najlepszych producentów wieprzowiny w Chinach, dokłada wszelkich starań, aby kontrolować i ograniczać ASF w kraju.
Meksyk produkuje coraz więcej mięsa, także wieprzowiny
Jak ASF wpłynął na konsumpcję wieprzowiny w Chinach?
Hiszpania: nowy wzrost w produkcji wieprzowiny
Zmniejszenie uboju świń w Niemczech
Wszyscy jesteśmy Chinami
Jakie wnioski można wyciągnąć z obecnej sytuacji w Chinach, aby stawić czoła przyszłym zagrożeniom związanym z produkcją wieprzowiny poza kwestiami zdrowotnymi?