Strona 21 - artykuły na temat produkcja
Patrzmy dalej, niż tylko na eksport: inną ważną sprawą jest spadek popytu nawet o 25%
W jakim stopniu globalny sektor mięsny jest gotowy na wyrównanie do 25% obecnej produkcji produktami roślinnymi w ciągu najbliższych pięciu lat?
Produkcja wieprzowiny w Hiszpanii wzrosła o 2%
Podczas gdy produkcja znacząco wzrasta w Aragonii, w Katalonii ulega zatrzymaniu.
ASF nadal zagraża światowemu rynkowi wieprzowiny
Chiny: produkcja wieprzowiny w dół o 5.5%
333 odwiedza Yangxiang z José Manuelem Sánchezem Vizcaíno
Yangxiang, jeden z 10 najlepszych producentów wieprzowiny w Chinach, dokłada wszelkich starań, aby kontrolować i ograniczać ASF w kraju.
Meksyk produkuje coraz więcej mięsa, także wieprzowiny
Jak ASF wpłynął na konsumpcję wieprzowiny w Chinach?
Hiszpania: nowy wzrost w produkcji wieprzowiny
Zmniejszenie uboju świń w Niemczech
Wszyscy jesteśmy Chinami
Jakie wnioski można wyciągnąć z obecnej sytuacji w Chinach, aby stawić czoła przyszłym zagrożeniom związanym z produkcją wieprzowiny poza kwestiami zdrowotnymi?
FAO: produkcja wieprzowiny w 2018r.
Według FAO światowa produkcja wieprzowiny w 2018 r. odnotowała marginalny wzrost
Chiny: spadek produkcji wieprzowiny o 5,2%
Wieprzowina w UE w 2019 r .: oczekiwana stabilizacja produkcji i wzrost cen
Zgodnie z „Krótkoterminową prognozą rynków rolnych UE - wiosna 2019 r.”, produkcja UE powinna ustabilizować się w 2019 r.