Strona 17 - artykuły na temat wieprzowina
Chiny ponownie wprowadzają na rynek wieprzowinę z rezerw państwowych
Spadek produkcji wieprzowiny w UE
Mimo spadków rok do roku, Polska nadal plasuje się w czolówce.
Chiny dopuszczają na eksport mięsa brazylijskiego z kolejnych zakładów przetwórstwa
Otwarcie zakładu Danish Crown w Chinach.
Zasady obliczania i łagodzenia wpływu czerwonego mięsa na środowisko
Oświadczenie w sprawie gotowości do Brexitu przygotowane przez komisarza UE ds. Rolnictwa
EU: eksport wieprzowiny do Chin wzrósł o 42%
Koszt tymczasowego zawieszenia eksportu wieprzowiny z Kanady do Chin
Producenci świń w USA cieszą się z umowy handlowej z Japonią
ASF nadal zagraża światowemu rynkowi wieprzowiny
Stany Zjednoczone wzywają do dostępu do rynku wieprzowiny w Tajlandii
Wpływ argininy i leucyny na cechy tuszy tuczników
Brazylia: imponujący wzrost eksportu wieprzowiny
USA-UE: USTR proponuje dodatkowe cła, między innymi na szynki i kiełbasy
UE: Komisja podejmuje działania przeciwko oszustwom związanym z produktami ekologicznymi
Działanie miało na celu zidentyfikowanie wrażliwych punktów w łańcuchu dostaw i skupienie się na złożonych międzynarodowych łańcuchach dostaw.