Strona 19 - artykuły na temat wieprzowina
EU: tendencja wzrostowa w eksporcie wieprzowiny trwa
Chiny: spadek produkcji wieprzowiny w 2018 roku
Umowa między UE a Japonią dotycząca handlu ma wejść w życie w lutym 2019 r
Wskaźnik Cen Mięsa FAO maleje w ujęciu rocznym
Bezpieczeństwo żywności: większa przejrzystość, lepsze zapobieganie ryzyku
Porozumienie w sprawie nieuczciwych praktyk handlowych w łańcuchu dostaw żywności zapewni ochronę wszystkich rolnikom w UE
Polska: warunki eksportu wieprzowiny do Kanady
EU: przypadki salmonellozy i kampylobakteriozy na tym samym poziomie, listeriozy nadal rosną
Liczba zgłoszonych przypadków salmonellozy i kampylobakteriozy utrzymuje się na stałym poziomie w ciągu ostatnich pięciu lat, chociaż liczba listeriozy stale rośnie.
Perspektywy rolnictwa w UE: zmiana nawyków konsumentów ukształtuje rynki rolne do 2030 r
Wskaźnik cen żywności FAO spadł w listopadzie
ASF w kiełbaskach przywiezionych do Tajlandii
Spadek produkcji świń w Niemczech
Rozejm w stosunkach handlowych USA-Chiny
Nieznaczny wzrost europejskiego eksportu wieprzowiny
Europejski eksport wieprzowiny między styczniem a wrześniem 2018 r. nieznacznie wzrósł.