artykuły na temat zarządzanie

Fot. 1. Nieregularny rozmiar cząstek w paszy i kale, fot. Diego Lescano.

Wielkość cząstek paszy jako kluczowy czynnik zrównoważonego rozwoju

W dzisiejszym kontekście wysokich kosztów produkcji i rosnącej presji ze strony przepisów środowiskowych, produkcja trzody chlewnej stoi przed wyzwaniem zrównoważenia wydajności produkcji z równowagą środowiskową i ekonomiczną branży. Kluczowym czynnikiem w tym równaniu jest wielkość cząstek paszy, gdzie proste działania dostępne dla producenta mogą przynieść znaczną poprawę.

1

Echa Kongresów IPVS i WBC 2024 - Iława

16-gru-2024

W dniach 5-6 listopada 2024 r. w Iławie odbyła się 14. edycja konferencji "Echa Kongresów". W tym roku po raz pierwszy program spotkania został poszerzony o tematykę chorób bydła.

Zapraszamy do obejrzenia fotorelacji z wydarzenia.