Strona 12 - artykuły na temat zarządzanie
Środki bezpieczeństwa biologicznego dla pracowników rolnych w obliczu pandemii SARS-CoV-2
W tym artykule podsumowano niektóre z najważniejszych środków zilustrowanych w naszym infograficznym wideo, aby zapobiec rozprzestrzenianiu się COVID-19 między pracownikami gospodarstwa rolnego podczas wykonywania ich codziennych zadań w gospodarstwie.
Wpływ długotrwałego, delikatnego obchodzenia się ze świniami na zachowanie, produkcyjność i jakość mięsa
Utrzymywanie się COVID-19 na różnych materiałach, praktyczne implikacje
Bezpieczeństwo biologiczne gospodarstw ma kluczowe znaczenie dla zapobiegania przedostawaniu się nowych infekcji i chorób świń, ale choroby ludzi mogą być również katastrofalne w skutkach.
Francja: obowiązkowe stosowanie środków przeciwbólowych podczas kastracji świń
Wpływ ilości słomy na pobór paszy i przyrost masy u świń hodowanych w kojcach z częściowo rusztową podłogą
Podawaniee firokoksybu prosiętom z mlekiem matki zmniejsza stres po kastracji, obcięciu ogona i zębów
Wpływ intensywności ssania u loch pierworódek na wydajność pierwszej i następnych laktacji
Czy pora karmienia ma znaczenie podczas ciąży?
Czy pora karmienia ma znaczenie podczas ciąży?
Multimodalne podejście do leczenia bólu prosiąt po obcięciu ogona
Czy tak na prawdę w pełni rozumiemy loszki? Czy traktujemy je tak, jak na to zasługują?
Loszki zdecydowanie częściej powtarzają ruje…. ale dlaczego?