X
XLinkedinWhatsAppTelegramTelegram
0
Czytaj ten artykuł w:

Australia otwiera swój rynek na francuską wieprzowinę

Władze Australii oficjalnie otworzyły swój rynek na surową francuską wieprzowinę.

6 październik 2023
X
XLinkedinWhatsAppTelegramTelegram
0

Po przeanalizowaniu przepisów stosowanych we Francji w zakresie bezpieczeństwa biologicznego w gospodarstwach i zakładach produkcyjnych, ale także w zakresie przygotowania lub zwalczania chorób zwierząt, takich jak klasyczny pomór świń i afrykański pomór świń, Australia zatwierdziła protokół i świadectwo zdrowia wywozu zaproponowane przez Francję, którego celem jest uregulowanie eksportu wieprzowiny do Australii, tj. surowej wieprzowiny, transportowanej w stanie zamrożonym i przeznaczonej do przetworzenia, takiej jak na przykład szynka i boczek.

24 sierpnia 2023 r./ Ministerstwo Żywności i Bezpieczeństwa Żywności/ Francja.
https://agriculture.gouv.fr

Komentarze do artykułu

To miejsce jest przeznaczone do dyskusji między użytkownikami pig333.com a nie do zadawania pytań autorom artykułów
Skomentuj

Dostęp tylko dla użytkowników portalu 3trzy3. Zaloguj się aby dodać komentarz.

Nie jesteś subskrybentem tej zawartości Najnowsze wiadomości z branży

Newsletter o trzodzie na Twoim mailu

Zaloguj się i zapisz do subskrypcji

Powiązane artykuły