X
XLinkedinWhatsAppTelegramTelegram
0
Czytaj ten artykuł w:

Komisja Europejska o transformacjach " Od pola do stołu"

Ambitny pakiet środków, które powinny umożliwić europejskim przedsiębiorstwom i obywatelom czerpanie korzyści z trwałej transformacji ekologicznej.

26 luty 2020
X
XLinkedinWhatsAppTelegramTelegram
0

Zgodnie z informacjami AESAN, Komisja Europejska opublikowała mapę drogową strategii „Od pola do stołu”, której ogólnym celem jest przyspieszenie przejścia do zrównoważonych systemów żywności, w tym produkcji podstawowej i wszystkich etapów łańcucha produkcji. Jednocześnie promowana ma być zrównoważona konsumpcja żywności i wspieranie przechodzenia na zdrowe żywienie, ograniczenie marnotrawienia żywności oraz utrzymanie lub poprawa wysokich standardów bezpieczeństwa żywności.

Więcej informacji tutaj.

19 luty, 2020/ AESAN/ Hiszpania.
http://www.aecosan.msssi.gob.es

Komentarze do artykułu

To miejsce jest przeznaczone do dyskusji między użytkownikami pig333.com a nie do zadawania pytań autorom artykułów
Skomentuj

Dostęp tylko dla użytkowników portalu 3trzy3. Zaloguj się aby dodać komentarz.

Nie jesteś subskrybentem tej zawartości Najnowsze wiadomości z branży

Newsletter o trzodzie na Twoim mailu

Zaloguj się i zapisz do subskrypcji