X
XLinkedinWhatsAppTelegramTelegram
0

Polska: rynek chilijski otwarty dla polskiego tłuszczu wieprzowego i skwarek

Polska znajduje się w gronie ośmiu państw członkowskich UE dopuszczonych do eksportu wybranych produktów.

8 wrzesień 2016
X
XLinkedinWhatsAppTelegramTelegram
0

Polska znajduje się w gronie ośmiu państw członkowskich UE dopuszczonych do eksportu tłuszczu wieprzowego, jadalnych skwarek i surowego tłuszczu wołowego na rynek Chile.

Rozpoczęcie eksportu możliwe jest po pozytywnym rozpatrzeniu formularza aplikacyjnego zakładu przez chilijskie służby weterynaryjne. Wzór ww. formularza dostępny jest u powiatowego lekarza weterynarii, podobnie jak wzór świadectwa zdrowia dostępny w systemie TRACES.

środa 7 września 2016 /GIW/ Polska www.wetgiw.gov.pl

Komentarze do artykułu

To miejsce jest przeznaczone do dyskusji między użytkownikami pig333.com a nie do zadawania pytań autorom artykułów
Skomentuj

Dostęp tylko dla użytkowników portalu 3trzy3. Zaloguj się aby dodać komentarz.

Nie jesteś subskrybentem tej zawartości Najnowsze wiadomości z branży

Newsletter o trzodzie na Twoim mailu

Zaloguj się i zapisz do subskrypcji