X
XLinkedinWhatsAppTelegramTelegram
0
Czytaj ten artykuł w:

Zakłady mięsne w Stanach Zjednoczonych działają w ponad 95% możliwości po skutkach pandemii COVID-19

Zakłady mięsne w Stanach Zjednoczonych działają w ponad 95% możliwości w porównaniu do 2019 r.

12 czerwiec 2020
X
XLinkedinWhatsAppTelegramTelegram
0

Od 9 czerwca w sektorach bydła, trzody chlewnej i brojlerów zakłady przetwórcze działają w ponad 95% swojej średniej wydajności w porównaniu do tego okresu w ubiegłym roku. W rzeczywistości zakłady produkujące wołowinę działają w 98%, zakłady dla trzody w 95%, a zakłady drobiarskie mają 98% swoich zdolności produkcyjnych w porównaniu z analogicznym okresem ubiegłego roku.

Zakłady pakowania mięsa w USA bezpiecznie wznawiają działalność zgodnie z rozporządzeniem wykonawczym Prezydenta Trumpa (treść tutaj, j.ang.) w celu wdrożenia wytycznych rządowych opracowanych specjalnie dla reakcji sektora mięsnego i drobiowego na pandemię COVID-19.

9 czerwca, 2020/ USDA/ USA.
https://www.usda.gov/

Komentarze do artykułu

To miejsce jest przeznaczone do dyskusji między użytkownikami pig333.com a nie do zadawania pytań autorom artykułów
Skomentuj

Dostęp tylko dla użytkowników portalu 3trzy3. Zaloguj się aby dodać komentarz.

Nie jesteś subskrybentem tej zawartości Najnowsze wiadomości z branży

Newsletter o trzodzie na Twoim mailu

Zaloguj się i zapisz do subskrypcji

Powiązane artykuły